Farmasi’de Sponsor Seçimi Önemlidir

Sponsor Seçimi Önemlidir

Arkadaşlar sponsor seçimi neden önemlidir. İnternet sitemizi ziyaret eden arkadaşlarla konuşmalarımızda çokça karşılaştığımız öncelikle sorunların başında sponsorlar üye yapıyorlar ama yaptıkları üyeyle ilgilenmiyorlar sistemi ürünleri anlatmıyorlar hediyelerden indirimlerden bahsetmiyorlar kazanç planından bahsetmiyorlar ekip kurmayı anlatmıyorlar katalog göndermiyorlar.

 

Bu yüzden lütfen üye olmak için üye olmayın bu işten iyi bir kazanç sağlamak istiyorsanız kime üye oluyorsunuz araştırın soruşturun size nekadar destek olabiliyor. Nekadar bilgi verebiliyor ürünleri tanıyormu firmayı tanıyormu yaptığı işin bilincindemi yoksa öylesinemi yapıyor başarı istiyorsanız bunlara özellikle dikkat ediniz. Size arkadaşınız bile teklif ettiyse onubile test ediniz.

 

Ben normal bir tüketicide olsam sponsorumun bilinçli olmasını isterim bir ürünü sorduğumda cevabını almalıyım sistemde takıldığımda destek olmalı biliyorsunuz ki Farmasi de bir network firması doğal sağlıklı ürünler üreten insan sağlığına zarar vermeyen kozmetik ve sağlık tüketim ürünleri üreten bir firmadır.

 

Bizlerde Farmaside sponsorluk yapıyoruz ve çok iyi ekiplerimiz var. Öncelikle insan yaptığı işi sevmeli ve ilgilenmeli bizlerde bunu yapıyoruz. Başarılı bir network cu olmak istiyorsanız bunlarara dikkat etmelisiniz. Ekiplerinizin sorunlarıyla ilgilenmeli ve çözüm bulmalısınız.
Onlara ekip ruhunu yaşatmalısınız iyi bir ekip iyi bir lider ekibine destek verendir. Destek ve bilgi başarı istiyorsanız ben bu işi yapmak istiyorum diyorsanız sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

Farmasi’de soponsorlar %30 %40 indirimli ürün alırlar hediyelerle %60 şı bulur sadece satış kazancınız bu seviyeleri bulur birde buna ekip kazancı eklenirse %100 %1000 bulur bunlar sadece başlangıç kısaca firmamızın ürünleride kazancıda güzel üyelik formumuzu doldurarak aramıza katılın. M.Karagöz

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir