Farmasi Üyelikten İstifa Etmek Mümkünmü?

Farmasi Üyelik İptali

Farmasi kozmetiğe öye olduktan sonra üyelik nasıl iptal olur. Farmasiye üye oldunuz ve danışmanınız hoşunuza gitmedi ve onunla çalışmak istemiyorsunuz. Üye olduktan sonra eğer 60 gün 2 ay boyunca ürün almazsak üyeliğimiz kendiliğinden askıya düşer ve iptal olur. Eğer ürün aldıysanız bu süre 6 ay 180 gün sonra iptal olur. 180 gün boyunca ürün almamanız gerekir.

Bir yol daha var isterseniz bunun için altı ay beklemenize gerek yok bunun için yapmanız gerekenler öncelikle sayfamıza giriş yapıyoruz farmasiint.com adresinde girişimci girişine, girişimizi yapıyoruz ardından bilgi destek bölümünü açıyoruz girişimci işlemleri menüsünü tıklayarak farmasi kullanıcı adınız tc. numaranızı adınızı soy adınızı yazarak istifa etmek istediğinizi belirtiyorsunuz.

Ardından sizi Farmasi kozmetik, müşteri hizmetlerinden bir kaç gün içinde arayarak sözlü olarak onayınızı alarak istifanızı gerçekleştirirler. Burada şuna dikkat etmeniz gerekir istifa ettikten sonra en az farmasiye, 6 ay 180 gün geçmeden yeniden üye olamıyorsunuz. Bu gibi durumlara düşmemek için farmasiye üye olurken dikkatli olmalıyız sizde farmasi nin dinamik ekibine katılmak için sayfamızdan üye olabilirsiniz.

Örnek:

Farmasi Üyelik İptali

Yukarıda göstermiş olduğumuz örneğe bakarak üyelik istifa ve iptalinizi gerçekleştire bilirsiniz. Ayriyeten farmasiye iyi bir ekipte başlayarak ister kullanıcı ister hiç bir sermaye koymadan girişimci olabilirsiniz. Farmasiye en bilge ekipte başlamak için linkimiz üzerinden üyeliğinizi aktif etmeniz gerekir yapamam cevrem yok demeyin

Farmasi Üyelik

Farmasi Katalog

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir