Sivilce Kremi

Sivilce kremi, Farmasi ailesinin son dönemde geliştirdiği mucizevi ürünlerden biri. Siz de bu ürünü kullanarak yüzlerce kadın ve erkek kullanıcı gibi sivilcelerinizle kolayca vedalaşabilirsiniz. Zira sivilcelere son veren ve yeniden oluşumunu engelleyen mucizevi ürün Farmasi sivilce kremi, ‘4’lü çay ağacı serisi’nde yer alan adımlardan sadece biri.

Çay Ağacı Serisiyle Sivilcelerden Kısa Zamanda Kurtulun!

 

Dr. Cevdet Tuna tarafından geliştirilen sivilcelerden arınma serisinin içinde;

1 –  yüz yıkama jeli

2 –  tonik

3 –  krem

4 – S.O.S. serumu yer alıyor.

Aslında bu ürünlerin her birini alarak etkili bir kür halinde kullandığınızda sivilcelerden daha da kısa zamanda kurtulabilirsiniz. Bu etkileyici seri diğer sivilce savaşanları gibi yüzünüzü yıpratmaz ve cildinizi yormadan akne izlerini yok eder. Sonuçsa tek kelimeyle mükemmel…  15 günlük bir kullanım periyoduyla cildinizdeki farka siz bile inanamayacaksınız.

Üründe çay ağacının yaydığı hoş esans hakimken,  yıkama jeli cildinizde derinlemesine bir ön temizlik işlemi sağlıyor. Setin içinde yer alan tonik ise ciltteki gözenekleri derinlemesine temizliyor, yüz kremiyse ferahlatıcı bir etki yaratıyor. S.o.s.  serumunu önceden oluşan lekelere ve çıkmak üzere olan sivilcelere sürdüğünüzde sivilceler alevlenmeden sönüyor. Ayrıca bu tecrübeler tamamıyla kullanıcıların yaşadıkları üzere aktarılanlardır.

Karma ya da yağlı bir cilde sahipseniz, akne, sivilce ve parlama sorunu yaşamamanız neredeyse imkansız gibidir. Oysaki antiseptik özelliklere sahip olan Farmasi TBS Çay Ağacı Serisi, sivilce ve akne sorununuzu kökünden temizleyecektir.

 

Çay Ağacı Serisiyle Adım Adım Sivilcelerden Kurtulun!

 

Farmasi katalog unda yer alan setin içinde bulunan az köpüren ama etkili bir antibakteriyel olan jel, aynı zamanda kaliteli bir bariyer görevi de üstlenir.  Likit, şeffaf ve renksiz ve partikülsüz yapısıyla etkin gücü sayesinde cildinizde hafif bir yanma hissiyle tüm kalıntıları, tozu ve kiri sökerek atar.

 

Yağlandırmayan hafif etkilerdeki krem ise deriyi rahatlatarak gözenek, siyah nokta ve lekelere elveda demenin en etkin yoludur.

 

Sonuç olarak Farmasi sivilce karşıtı krem ve sivilce karşıtı ürün serisiyle; kurutmayan yüksek bir temizlik deneyimi, yüzü soymadan aknelerden arınma, rahatsızlık veren güneş lekelerinden kurtulma, gözenekleri ve parlamayı yatıştıran bir tazelik hissi yaşayabilirsiniz.

 

 

 

Farmasi Üyelik Formu

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir