Sarımsak Şampuan

Sarımsak Şampuan içerdiği vitaminler, antiseptik özellikler mineraller ve eser miktarlardaki elementlerle; saç dökülmesi, saçkıran, zaç azalması ve saç kayıplarıyla ilgili sorunlara mucizevi bir çare oluyor.  Siz de saçlarınızdan yana bu tarz sorun yaşıyorsanız bu şampuanı kullanabilirsiniz.  Saçlarınızı ve saç derisini güçlendirerek saçlarınızın hızla uzamasını istiyorsanız, Farmasi’nin sarımsak şampuanıyla dolgun, parlak ve bakımlı bir görünüme sahip olan saçlara kavuşabilirsiniz. Vitalizing sarımsak şampuanı Farmasi katalog ta!

Bildiğiniz gibi sarımsak,  antiseptik özelliklere sahip olan doğal bir antibiyotiktir. DR. Cevdet tuna‘nın kozmetik sektörüne kazandırdığı sarımsak özlü şampuansa doğal antibiyotik özelliklere sahip.  İçinde sarımsak ekstraktı bulunan bu şampuan, saçlarınızı yıkarken doğal antioksidan özellikleri sayesinde saç derisini tedavi eder. Saç kökünde bulunan saç kanüllerini açarak tazeler. Tıkanıklıkları giderir. Böylece saçlardaki ve saç köklerindeki kan dolaşımını açarak düzenler ve hızlandırır. Bu sayede dökülen saçlar hızla yeniden çıkmaya başlar, tembelleşmiş ya da işlevini kaybetmiş saç kökleri canlanarak yeni saç tellerine kavuşur. Zararlı toksinleri ciltten uzaklaştıran Farmasi sarımsak şampuanı saç uzamasında ve yeni saç oluşumunda bire birdir.

 

Keratin Deposu Farmasi Sarımsak Şampuanı

Keratin, hem dişlerimizde, hem tırnaklarımızda, hem de saçlarımızda bulunan vücudun natürel bir proteini.  Sarımsak Şampuan ise keratin yüklüdür ve bu sayede saçlara gerekli olan esnekliği sağlayarak saçları korur. Yaş ilerlemesi, fön, boya, maşa gibi işlemlerle saçlarda bulunan kreatin miktarı gittikçe azalır.

Böylelikle saç dengesi bozularak, sertleşir,  incelir ve çitişir. Oysaki sarımsaklı – kreatinli saç şampuanıyla saç dolgunluk ve sağlamlık kazanır. Farmasi sarımsak şampuanı saçlarınızı temizlerken zararlı maddelerden yıpratmadan temizler ve kuvvetlendirir. Ayrıca sarımsak kokusu da içermez.

 

Tabiat Eczanesinden Gelen Farmasi Vitalizing Sarımsaklı Saç Şampuanı

Saçlarınızın da aynı vücudunuz gibi besine ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Nasıl ki su içiyor, gıdalarla besleniyor hatta cildimizi yağ ve nemlendiricilerle besliyoruz, saçlarımızı da ihtiyacı olan elementlerle desteklemeliyiz ki kırılıp, dökülmesin, azalmasın. Hatta dilerseniz daha üstün bir güç oluşturmak için sarımsak sabunu ve maskesini de alarak ürünü bir set halinde tamamlayıp, kür halinde de kullanabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir