Farmasi Kapatıcı

Özellikle Yorgun, uykusuz, hasta, solgun ya da modumuzun düşük olduğu günlerde kapatıcılar imdadımıza yetişen ilaç  gibidir. Özellikle uykusuz kaldığımız ya da yorgun hissettiğmiz günlerde göz çevresindeki morluklar, yeşilimsi görünümler ya da kılcal damarların kırmızımsı görünümü çok can sıkan görünümler verir. Hatta bazı kişilerin doğuştan ya da kalıtımsal olarak sahip oldukları göz morluklarının en iyi çaresidir kamuflaj unsurları yani kapatıcı makyaj türevleri. İşte Farmasi kapatıcı ürünlerinden birini kullandığınızda farkı siz de görebileceksiniz.

Silerseniz stick, dilerseniz likit ya da Vix pro camera ürünlerinden dilediğiniz formda seçebileceğiniz kapatıcı ürünleriyle her zamankinden formda ve dinç görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Eğer yoğun ve stick türündeki ürünlerden kullanmayı seviyorsanız ruj formundaki sticklerden daha alışkan kapatıcı ürünlere alışkınsanız da Farmasi likit camuflage ürününden kullanmanızı öneririz. Öte yandan yüzünüzde bütünüyle hafif ve kapatıcı bir film etkisi hissetmek istiyorsanız, elbette Vix pro cameraya yönelmelisiniz.

Farmasi Stick

Koyu ya da açık gölge oyunlarıyla yüzünüzde kontür uygulamaları yapmak istediğinizde bu mükemmel ürünün konforundan yararlanabilirsiniz. Öte yandan göz altı ve çevresinde bulunan koyu mor göz halkaları konusunda da başarılı bir kapatıcıdır. Açık tenliler 01

Koyu tenliler ise 02 serisinden yararlanabilir.

Farmasi Camuflage Kalem

Kalem aplikatörü sayesinde kolayca kavrayabilir ve yüzünüzün dilediğiniz bölgesinde kapatıcı etkilerini kullanabilirsiniz. Tutumu, kullanımı ve sürülümü oldukça kolaydır.

Vıx Pro Camera Fondoten

Kamera fotoğraf çekimi yapacağınız zamanlardaki pürüzsüz yüz görünümünü sağlayan ve yüzünüzde transparan kalitesinde ince bir tabaka halinde kalacak olan üstün kalitede bir fondöten türüdür.  Cilde kolay sürülür harika bir şekilde dağılarak ciltle bütünleşir. Yüz kusurlarını mükemmel bir şekilde örter. Böylelikle makyajınıza harika bir baz oluşturur. Tüm kaliteli kapatıcı pudralara harika bir zemin sağlar. Porselen, Vanilya, Natüral bej, dark bej, natürel rose gibi seçenekler arasında yer cilde uyumlu tonlarda üretilmiştir. Bu mükemmel renklerle yüzünüzü renklendirebilirsiniz. Farmasi kataloğu nda bulabileceğiniz bu mükemmel kapatıcılara Farmasi üyelik formu nu doldurarak çok daha indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca Farmasi ek iş fırsatı da yine yandaki formu doldurduğunuzda mümkün olacak.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir