Farmasi True Color Ruj

Bir kadının makyaj konusunda en göz alıcı noktası buğulu bakışları olduğu kadar, en etkili silahı ise dolgun dudaklarıdır. Ama dudaklarınızı dolgun, net, canlı ve kaliteli rujlarla doldurmadığınızda maalesef Tanrı’nın size bahşettiği bu güzel silahı hiç de doğru kullanamamış olursunuz. Şayet siz de birçok kadının yaptığı gibi etkileyici dudaklara sahip olmak istiyorsanız ve dudaklarınıza yazık etmek istemiyorsanız Farmasi True Color Ruj serisine yönelmelisiniz.

Farmasi Mat Rouge Ruj Çeşitleri

Dudaklarınızda gün boyu ruj kalıcılığı arıyorsanız ve ofiste okulda ya da dışarda makyajınızı tazelemeye vakit ayıramıyorsanız, Farmasi mat ruj serisi sizin için harika bir seçenek. Farmasi gün boyu kalıcı renkler mat ruj serisinde sizi 10 adet renk bekliyor. Kırmızı, şeftali, pembe ya da toprak renklerinden bu tonlar esmer ya da sarışın bir bayan olsanız da sizi mükemmel bir şekilde kucaklayacak. BU sıcak renklerden yaz – kış yararlanmanız mümkün. Ayrıca her bizi makademya yağı içerdiği için yopun nem ile dudaklarınızı besleyecek.

Mat Farmasi True Color Ruj Çeşitlerinde Uzun Süre Kalıcı Matlık

Kapatıcılığı yüksek olan ve dudaklarınızda uzun süre etkili olacak olan mat ruj seçeneklerindeyse tam 23 renk alternatifiniz var. Dudaklarınızı kusursuz bir şekilde kapatacak ve kurutmayacak olan bu Farmasi mat ruj modelleriyle siz de kusursuz dudaklara sahip olabilirsiniz.

Farmasi Matte Likit Ruj

Şayet mat rujlardan hoşlanmıyorsanız ya da ruj kartelanızda değişikliğe gitmek istiyorsanız likit ruj renkliliğinden ve konforundan da yararlanabilirsiniz. Bu anlamda Farmasi Matte likit ruj modelleri sürüldüğü anda sabitleşen yoğun pigment içermektedir. Yanı sıra dudaklarınızda uzun süre matlık efektleriyle gün boyu sürdürülebilir bir ruj keyfi yaşatacaktır size. Farmasi Matte likit lip stick etkisi sayesinde likit rujlarda bile mat ruj sürme ve kullanmanın keyfini çıkarmış olacaksınız. Üstelik burada saydığımız tüm bu ruj modellerine Farmasi Eylül kataloğu ndan %50’ye varan indirimlerle ulaşabilirsiniz. Hatta hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formunu doldurarak harika bir ek iş fırsatı na sahip olabilir ve oturduğunuz yerden tanıdıklarınıza Farmasi kozmetik ürünleri satarak para kazanabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir