Farmasi El Kremi

Farmasi el kremi Naturelle serisi yatıştırıcılı etkili lavanta seçeneği, Naturelle besleyicili zeytinyağı kremi yanı sıra Naturelle el ve vücut losyonu gibi doğal seçenekleriyle güzellik ve şifa kaynağı olmaya devam ediyor. Yazın güneşin kurutarak yaşlandırdığı cilt, bir de kış mevsiminin acımasız soğuğuna hazırlıksız yakalandı mı her birimizin pul pul dökülen ve giderek nemini kaybeden bir tene sahip olmamıza neden olur. Oysaki Farmasi ailesi Farmasi Naturelle el kremi serisiyle bu kabusa bir son veriyor.

Elbette hiçbir ürününde dünyanın en büyük kozmetik zararlılarından olan; paraben, parfüm, SLS, fitalat gibi maddelere yer vermeyen Farmasi markası, cilt bakımı konusunda da doğal ürünleriyle  sizleri yalnız bırakmıyor. Adından yani ‘natürel’ tamamlamasından da anlaşılabileceği gibi bu konuda  Farmasi Naturalle serisi zengin ve besleyici nemlendiricili içeriği ile muhteşem parfümlü  ürünleri ile de teninizi bir bebek teni kadar narin ve hoş kokulu bir yapıya dönüştürüyor.

Farmasi Naturelle Serisinin İçerisinde Neler Var?

1 – el yıkama sabunu

2 –  el kremleri,

3 – şampuanlar

4 –  saç kremleri

5 –özel ve pratik kullanımlı pompalı ambalajında el ve vücut losyonları Farmasi Naturelle serisinin sizler için hazırladığı en öze sürprizlerden…  Farmasi el kremi Naturalle ve vücut losyonlarının birçok farklı çeşidi var. Deri tarafından kolay emilen bu ürünler özel formülleri sayesinde anında emilir ve sizi kadifemsi tarzda bebeksi bir cilde kavuşturur.

 

Yoğun İçerikli Ve Etkili Farmasi El Kremi  – Vücut Losyonu Çeşitleri

Farmasi lavanta, yosun, argan, doğal zeytinyağlı, sea terapy, argan ve kafein etkili bu ürünlerle kendinizi arınmış ve dinlenmiş hissedeceksiniz. Gülsuyu,  Argan – Kafein, yosun özü gibi özel karışımlarla harmanlanan bu ürünlerin her birini denemenizi öneririz zira kullananlar çok memnun. el – ayak bakımında, vücut bakımında, dekolte bölgesi bakımında bu ürünlerin özel etkilerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz hemen yan d da bunan formu doldurarak Farmasi üyelik işlemiyle tüm Farmasi ürünlerine çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Farmasi üye ol işleminizle harika bir ek iş fırsatı yakalayarak kazancınıza kazanç katabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir