Yeni Yıla Bembeyaz Dişlerle Girin!

2019 yılına gülümsediğinizde ağızınızda ışıl ışıl beliren bembeyaz dişlerle girmek isterseniz Farmasi’nin sizler için tasarladığı birbirinden sağlıklı diş bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Farmasi Diş Macunları ; paraben, triclosan, boya ve florid gibi sağlığa zararlı kimyasallar ve sert aşındırıcılar içermez.

 

 

Bu ürünler arasında;

1 – EuroFresh Advanced Care 7 Etkili Diş Macunu,

2 – Aloe Vera Jel Diş Macunu,

3 – Çocuk ve Hassas Dişleriçin Diş macunu,

4 – Misvaklı Beyazlatıcı –  Onarıcı Diş Macunu gibi çeşitler yer alıyor.

 

7 Etkili  Diş Macunu

Bu ürünlerden EuroFresh Advanced Care 7 Etkili diş macunu; Farmasi laboratuvarlarında özel olarak geliştirilirken 7 etkili formülüyle sağlıklı ve parlak diş oluşumu sağlar. İçerdiği kalsiyum karbonatla dişlerde derinlemesine temizleme ve beyazlatma etkileri yaratan bu ürün limon ekstratı / adaçayı ve mineral tuz katkılıdır.

Eurofresh Aloe Vera Diş Jeli Macunu ise;  içerdiği Aloe vera /çay ağacı yağı ekstratı sayesinde çay, kahve ve sigara lekelerini engelleyerek size ferah nefesler sunar.

Beyazlatıcı Ve Onarıcı Farmasi Diş Macunu

Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu; içeriğindeki Misvak ve Çay ağacı yağı ile lekeleri temizlerken,  plak oluşumunu engelleyerek dişlerde üstün beyazlık sağlar.

Eurofresh Repairing  Onarıcı Diş Macunu;  bu ürün içerdiği extra yoğun bitki özleri sayesinde ferahlığı ve bembeyaz bir gülüşü ağızlara kazandırmaktadır.  İçerdiği çay ağacı yağı, ağızda bulunan bakteri plağının önüne geçer. Ayrıca içerdiği  Aloe vera özü, dişetlerinizi güçlendirir nemlendirir ve sakinleştirirken parlatır. Zira çay ağacı yağı doğal antibakteriyel ve antienflamatuar bir üründür.

Eurofresh Sensitive,  Çocuk ve hassas dişler için diş macunu ise çilek aromalıdır ve  içerdiği çay ağacı yağı sayesinde çocukları diş çürüklerine karşı korur. Ayrıca Sles ve Florid içermeyen hassas formüle sahiptir.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir