Farmasi Natürel Gül Serisi

Mevsim kış oldu mu, cildimize özel bakım uygulamaları yapmamak neredeyse sonu hüsranla bitecek olan büyük bir çılgınlığa dönüşebiliyor. Bunun sonucunda da ilk bahar ve yaz aylarına yorgun , bakımsız, solgun ve kuru bir ciltle çıkabiliyoruz.

Oysaki cildinize kolayca kış bakımı uygulayabileceğiniz Farmasi Naturalle gül serisi var. Tüm cilt tiplerine hitap eden bu ürün sayesinde canlı, parlak ve dipdiri bir cilde birçok kullanıcı gibi siz de sahip olabilirsiniz. %100 Türk markası olan bu ürünün içinde parfüm, paraben, triklosan, SLS, silikon türevleri  gibi zararlılar da yer almıyor.


Farmasi Naturalle Gülsuyu özlü bakım ürünleri

Doğal gül suyundan oluşan Farmasi natürel gül serisi nin faydaları saymakla bitmez. Cilt renk tonunu eşitleyebilen bu ürün,  cildin doğal bir parlaklığa kavuşmasını sağlarken önemlisi de cilt sebumu ile ilgili olan  pH dengesini düzenliyor. Elbette ki içinde ki gül suyu özleri sayesinde

Farmasi Natürel Gül Serisi İçinde Neler Var?

Bu serinin ürünlerinin içinde; Naturelle doğal gül suyu, Naturalle doğal canlandırıcı duş jeli, Naturelle doğal canlandırıcı yüz kremi, Naturalle doğal canlandırıcı şampuan yer alıyor. Dilerseniz siz de yaz – kış baştan ayağa kadar vücut bakımınızı yapacak olan bu ürünlerle sağlıklı bir tene ve parlak bir cilde kavuşabilirsiniz.

Farmasi Natürel Gül Serisi Ürünleri Ve Özellikleri

225 ml ambalajındaki gül suyu içeren Farmasi tonikle tüm yüz silindiğinde ciltte bulunan gözenekler küçülür ve cilt lekeleri azalır. Farmasi Naturelle  Gülsuyu canlandırıcı duş jeli kullandığınızda içinde bulunan canlandırıcı gül suyunun etkisiyle tazelik kazanırsınız. Bu ürün ciltte extra kurumaya neden olmadığı gibi cildin pH dengesini düzenler.  Farmasi Naturelle gül suyu canlandırıcı yüz kremi tüm ciltl- türlerine uygun bir üründür.  Gül kokuludur ve krem losyonumsu dokusuyla cilt tarafından dakikalar içinde emilir. Farmasi Naturelle gül suyu canlandırıcı şampuan;  saçları yumuşatan, parlatan ve ekstra hacimlendiren bir üründür. Bu şampuan sayesinde gül kokusunun gün boyu saçlarınızda kalır. Tüm saç tipleri için uyumludur. Dilerseniz hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurabilir ve tüm ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir