Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem

Kadınlar olarak her birimizin ortak derdi dış ya da iç etkenlere başlı olarak çoğu zamanlarda da mevsimsel etkilere bağlı olarak yaşadığımız cilt eşitsizliği sorunudur. Cildimizin yer yer lekeli, kararmış, kızarmış ya da solgun görünmesine neden olan bu ur oldukça can sıkan bir durumdur. Oysaki bütünüyle eşit cilt rengine sahip olan, tümüyle aydınlık, tek renk, eşitlenmiş görünen bir yüz her zaman sağlıklı, pürüzsüz ve güzel bir cilt görünümü de demektir.  Ama üzülmeyin zira artık Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem Var. Güneş lekeleri, çil, olağan leke problemleri,  ya da göz çevresi morlukları yaşayarak yüzünüzün renk tonunu bir kaç ton açılmasını  istiyorsanız, bu özel formüllü kremi kullanabilirsiniz.

 

Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem Düzenli Kullanımı

Bu ürünü düzenli olarak kullandığınızda cilt tonunda 2 tona kadar cilt renginizin açılacağını biliyor musunuz? İçinde B3 vitamini aynı zamanda nar çekirdeği özleri bulunan bu ürün,  paraben, silikon SLS, boya, parfüm gibi zararlı ürünleri de içermemekte yani zararlı kansorojen etkiler yaymamaktadır.

 

Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem Düzenli kullanıldığında cilt tonunda aydınlanma gözlemlenir. Ayrıca serinin diğer ürünleriyle birlikte kullanırsanız bu etkileri x2 şeklinde görebilirsiniz.  Ek olarak ürünün etkileşimi kendini çok kısa sürede göstermektedir. Yani haftalarca kullanmanıza ve ciltteki değişimi günlerce beklemenize de gerek kalmaz. Kullanırken ilk olarak aydınlatıcı cilt sabununu ve ardından da White Correct yüz beyazlatıcı kremi günlük olarak düzenli kullanmanız yeterli olacaktır.

Bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken nokta dışarı çıkacağınız zamanlarda dışarı çıkmadan 20 dakika önce yüksek korumalı güneş koruyucu  krem kullanmanızdır. Ancak bu şekilde
Farmasi White Correct Yüz Beyazlatıcı Krem kullanımıyla birlikte yeni güneş lekelerinin oluşmasına izin vermemiş olursunuz. Farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm bu ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olabilirsişniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir