Farmasi Epilex Tüy Dökücü

Farmasi Epilex Tüy Dökücü ;Canınızı acıtan epilasyon işlemleri artık burnunuza kadar geldiyse,  tüy dökücü kremler sizin için yaratılmış diyebiliriz. Morarmalar, kızarıklıklar, cilt pütürlenmeleri ağda ve epilasyon işlemlerinden sonra çekilen acının yanı sıra yanınıza kar kalan diğer negatifliklerdendir. Hele bir de hassas ciltliyseniz yandınız…

Farmasi Epilex Tüy Dökücü aloe veralı – Argan yağı özlü ve Shea yağlı ve gül özütlü tüy dökücü krem, geliştirilmiş özel formülüyle cildinizi tahriş etmeden saniyeler içinde tüylerden kurtulmanızı sağlar. Ayrıca  E vitaminli aloe vera tüy dökücü sayesinde tüylerden kurulmakla kalmaz, cildinizi bile beslemiş olursunuz.

Tüm Farmasi tüy dökücü krem ürünlerini cilde orta kalınlıkta uygulayarak 5-10 dakika bekleyerek spatula ya da bez yardımıyla teninizden arındırabilirsiniz. Kötü kokulu ürünlerle karıştırılmaması gereken Farmasi Epilex Tüy Dökücü cildinizde morartılar, kızartılar ya da deformasyona da neden olmaz.

Gül Suyu Shea Yağlı Farmasi Epilex Tüy Dökücü

Farmasi birçok konuda olduğu gibi bayanları istenmeyen tüylerden arınma konusunda da yalnız bırakmıyor. Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş olan Shea yağı ve E vitamini karışımı Farmasi Epilex Tüy Dökücü ile hem kolunuzda, bacaklarınızda ve bikini bölgesinde bulunan tüyleri dahi rahatlıkla alabilirsiniz.

 

Acısız Ve Ağrısız Farmasi Epilex Tüy Dökücü

Farmasi Epilex Tüy Dökücü kremlerin en güzel yanı acısız ve ağrısız olmasıdır. Kadınların en çok canını sıkan durumlardan biri de acılı olması kadar ağda sonrasında ciltte oluşan kararmalar, sarkmalar, morarmalar ve pütürlenmelerdir. Oysaki bu ürünle asla cildinizi irite eden durumlara rastlamazsınız.

Farmasiint.com sayfasında bu ve tüm diğer ürünleri inceleyerek çok daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Yanı sıra hemen yan tarafta bulunan üyelik – kayıt formunu doldurarak Farmasi üyelik işleminizi saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.  Böylelikle tüy dökücü ve diğer tüm ürünlere  %30 %40 daha indirimli fiyata sahip olma fırsatını elde edebileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir