Farmasi Gina Parfüm

Farmasi Gina Parfüm ; Sevgililer günü geliyor… Sevgiline ne alacağına karar verdin mi? … Eğer hala daha karar veremediysen Farmasi’nin büyülü parfümlerinden alarak onu bulutların üzerine çıkarabilirsin… Farmasi parfüm ailesine kısa zaman önce katılan Farmasi Gina parfüm papatya saflığında ve kelebek özgürlüğündeki kadınlara verilebilecek olan bir numaralı parfümlerden bizce. Sebebiyse kelebekleri anımsatan çiçeksi kokusu ve baharı anımsatan ferahlığı…  Özellikle kendi ayakları üzerinde durmayı başaran güçlü kadınların aurasını yüceltecek olan bu parfümle, sevgilinin parmak izine özel kokular büyü gibi tenine konacaktır.

 

Küçücük Şişede Koca Bir Dünya Var

Çiçeksi notalara sahip olan Farmasi Gina kadın parfümü zengin notaları sayesinde doğayı bambaşka özellikleri içeriyor adeta. Üst notalarında İtalyan eriği gibi nadide meyve kokularını barındıran bu parfümde kekreli limon,  taze Menekşe yaprakları ve siyah frenk üzümü birbirleriyle dans ediyor gibi.

Ama daha bitmedi. Evet sadece bir şişe parfümün içine bu kadar çok koku sığdırılabilir mi diye durup düşünebilirsiniz bir an. Ama Farmasi sığdırıyor işte. Kalp notasında yani burnunuza ikinci aşamada vuran kokuda; Bulgar gülü, Yasemin notaları, yılang yılang, müge çiçeği yer alıyor.

 

Zengin Parfüm İçeriği Farmasi Gina’da

3. aşamada yani dip notalarda ise; vanilya, paçuli, amber ve misk gibi seçkin esanslar bulunuyor. İddialı kadınların tenine etkili bir mühür gibi konacak olan bu parfümle özgür ve cesur feminen benlikler bir adım öne çıkıyor. İtalyan eriği, Bulgar gülü, frenk üzümü limon ve Menekşe gibi sükseli karışımları içerisinde barındıran bu tarz bir parfümden de ancak bu beklenirdi zaten.

Tam da Bahar ayları kapıdayken, fresh ve tap taze bahar parfümünü almanın da tam zamanıdır.  Uygun hale getiriyor.  Bu sayfada yer alan Farmasi Gina parfüme ve tüm Farmasi ürünlerine çok daha ucuza sahip olmak için yapacağınız küçük bir hamle var. O da yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmak olmalıdır. Bu sayede tüm ürünlere % 30 ila 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir