Farmasi Skandal Kadın Parfümü

Sevgililer günü yaklaşırken sevgilinize hediye edebileceğiniz en güzel parfümlerle ilgili araştırmamız sürüyor. Bugün ise konumuz Farmasi Skandal Kadın Parfümü… Çiçeksi ve meyveli kokulardan hoşlanan bir partneriniz varsa, işte size en güzel doğa kokularını içinde barındıran parfüm önerisi tam da bu sayfada yer alıyor. Yüksek kalıcılığa sahip olan bu ürünle doğada bulunan çıtır çıtır çiçeklerin, yaprakların, havanın ve okyanusların tertemiz kokusunu bir arada sunarak, biriciğinize hediye edebileceksiniz.

Gelelim burna vuran harika notalara… Bu parfümde burnunuza çarpacak olan ilk üst notalarda; yasemin, orkide, kayısı ve siyah frenk üzümü yer alıyor. Orta noktada bulunan kalp notasında ise; portakal çiçeği, nadide heliotrop bitkisi ve tatlı bal… Sonda yani dip notalarda ise Endonezya paçulisi, aselbent ve vanilya var.

Esans Cümbüşü

Diyeceksiniz ki ‘ bu kadar farklı notanın bir araya gelmesiyle nasıl bir koku oluşabilir ?’ Siz sormadan biz hemen söyleyelim. Sonuç olarak ortaya hiç de klasik olmayan fantastik bir esansiyel çıkıyor. Çünkü hiç kimsenin bilmediği yerlerden yüksek tepelerden toplanan Heliotrop çiçekleri,  güz mevsiminde toplanan en güzel kayısı kokularıyla birleşiyor ve doğada zor bulunan frenk üzümleriyle harmanlanıyor. Sonuç olarak ise eşine rastlaması zor olan bir iksir oluşturuluyor. Orkide ve portakal çiçeği aromaları da joker tadında en son noktada sürpriz yapıyor adeta kullanıcılarına. Ama bu ürüne en taze yanını kazandıran ise şüphesiz bal…

 

Kalıcı Parfüm Özellikleri Farmasi Skandal Kadın Parfümünde Saklı

Eğer kız arkadaşınız özgün kokulardan hoşlanıyorsa Farmasi Skandal Kadın Parfümü tam da ona göre bir parfüm olacaktır. Dip noktalarda aselbent içeren bu üründe vanilya parfümünün sıcaklık seviyesini yükselttiğinden kalıcı bir parfüm olacağından da emin olabilirsiniz. Sonuç olarak iddialı görünümlü fantastik ve farklı insanların parfümü olabilir Farmasi Skandal Kadın Parfümü.  Bu ürüne ve çok daha fazlasına  %30 %40 daha indirim fiyatlara sahip olabilirsiniz. Bunun için sadece yan tarafta bulunan farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir