Farmasi Mina Parfüm

Parfümler…  Günlük yaşamımızda 7’den 77’ye her birimizin kullandığı ve adeta karakterlerimizi vurgulayarak çevremizdekilere hakkımızda ip uçları veren büyülü iksirler… Kimi zaman özel bir gün hediyesi, kimi zamansa karşı cinsi son derece etkileyen bir aşk iksiri… Bazen de yoldan geçenleri merak içinde bırakan sihir depoları.

Farmasi Mina ise Farmasi ailesine daha çok yeni katılmış genç üyelerden olsa da birçok kadını kendine şimdiden aşık ederek yılın favori parfümü adayı olmaya hak kazandı bile. Farmasi Mina EDP kadın parfümü romantik olduğu kadar akılda kalıcı bir koku. Yeni girdiğiniz bir ortamda bile anında fark edilmenizi sağlayacak olan bu ürünle kendinize olan güveniniz daha da artacak.

Gençlik İksiri Farmasi Mina Parfüm

Bir kadına yakışacak en gizemli ve vakur aurayı ardınızda gizemli bir nehir şeklinde bırakmak istiyorsanız Farmasi Mina parfüm tam da sizin aradığınız seçenek… Bu kokuyu süren kadınların kimi kendini adeta mitolojik bir kahraman gibi hissederken, bir diğeri de bir prenses ya da bir düşes misali hissediyor. Zira tene sürüldüğünde kadınların ayaklarını yerden kesen Farmasi Mina,  güçlü aurasıyla tüm kullanıcılarına güçlü enerjiler katıyor.  Bedenimizi besleyen vitaminler ya da mineraller kadar ruhumuza iyi gelen ve tenimizle birleştiği anda ruhumuzu beslemeye başlayan bu koku ile kendimizi çok daha hissetmemiz mümkün.

En güçlü Notalarla desteklenmiş Farmasi Mina kadın parfümü, genç bayanlara ve kendini her daim genç hisseden tüm bayanlara şiddetle önerebileceğimiz bir ürün. Barındırdığı sayısız esansiyelin oluşturduğu güçlü sinerjiyi ruhunuzda hissetmek için bir an önce bu ürünü kullanmalı ve bu  tazeleyici tecrübeyi yaşamalısınız diyoruz.

Güçlü Notalar Farmasi Mina Parfüm de

İlk notasından ortada bulunan kalp notasına ve sonlarda yer alan dip notasına kadar ılgıt ılgıt eserek önce bedeninize sonra da ruhunuza hakim olacak olan Mina kadın parfümü ile Kaf dağının ardına geçmeye hazır mısınız? Sizi bambaşka bir dünya ile karşılaştıracak olan bu ürünle kalıcı parfümün gerçek yüzüyle de tanışmış olacaksınız. İçinde ise; Misk, sandal ağacı, vanilya, paçuli, çiçeksi karmalar, beyaz çiçekler, menekşe ve süsen kökü, beyaz misk, sandal ağacı ve amber harmonisi yer alıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir