Farmasi Maskara Çeşitleri

Gelin sıradan ve kalitesiz kirpik maskaraları ile kirpiklerinizi yıpratmayın ve kırarak dökmeyin. Bu konuda Farmasi Maskara Çeşitleri ni kullandığınızda kirpikleriniz dipten uca beslenirken güzelleşecek. İşte Famasi maskara çeşitleri

Farmasi Zen Maskara ; Farmasi’nin en çok tercih edilen markalarından biridir. Farmasi Zen maskara fırçası çok özel bir fırça dizaynına sahiptir ve uzun – dolgun kirpikler yaratır.

Farmasi Deep Black Maskara; Kömür karası büyüsündeki simsiyah kirpikle istiyorsanız yoğun siyahlık sağlayan bu ürün tam da size göre. Ayrıca dolgunluk ve hacmi de yanında getiriyor. İlaveten içerdiği E vitamini ve provitamin B5 ile harika kirpiklerle tanışabilirsiniz.

Farmasi Ultra Starlook Maskara;  dipten uca kıvrık ve mütemadiyen uzayan kirpikler istiyorsanız, bu ürün tam da size göre. Ekstra dolgun kirpiklerin yaratıcısı bu ürünün özel çam şeklindeki konik fırçası size yuvarlak kıvrımlı kirpikler sağlayacak. Ayrıca keratin bakım garantisi de ürünle birlikte geliyor.

Farmasi Scandal Lash Maskara; Herkes gün içinde maskara kullanmayı sevmez. Bu yüzden günlük kullanıma uygun, gözlerinizde ağırlık yapmayacak olan hafif bir maskara türevi tam da burada! Özel tasarımlı kıl fırçası ile kirpikleriniz asla birbirine yapışmaz.

Farmasi Extreme Curl Maskara; Aşağıya bakan ve inatçı kirpik yapısına son verecek olan maskara türevi ise burada yer alıyor.  Farmasi Extreme curl maskara ile  formdaki eğik anatomili fırçası ile kirpikleriniz dipten uca kavrayarak kıvırılıyor  ve artık düz bir ifadeden hacimlenerek kurtuluyor.

Farmasi 3D Effect Maskara; Gözlerinde ve kirpiklerinde 3 boyutlu, takma kirpik etkisini doğal bir görünümde kim istemez ki? Ama bu ürün size bu efekti doğal  yönden  kazandıracak. Farmasi 3D maskara 3 boyutlu dolgunluktaki kirpikleri ayağınıza getiriyor.  Kirpikleri ayırarak onlara volüm veriyor. Farmasi Üyesi olarak tüm bu ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olma şansınız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir