Farmasi Üyelik ten Önce En Çok Sorulan Sorular Nelerdir?

farmasiye-uyelik

Farmasi’ye üyelik ücretli mi?
Farmasi’ye üye olmak tamamen ücretsizdir. Üye olduğunuzda %30 %40 indirimli Ürün alırsınız.

Farmasi üyesi olmak bize ne kazandırır?
Farmasi’ye üye olmak marketten aldığımız kozmetik kişisel bakım gibi ürünleri çok daha uyguna almamızı sağlar arada bir aracının olmayışı direk olarak üreticiden evimize gelmesini sağlar, Kendiniz gibi bunu sevdiğiniz arkadaşlarınıza komşularınıza kardeşlerinize tavsiye ederek alt ekibinizi oluşturarak satışlardan prim kazanabilir veya katalog fiyatına sattığınız ürünleri yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Farmasi üyeliği nasıl olur? Nasıl yapmalıyım?
Farmasi fabrikadan direk satış sistemi ile çalışır bunun için Farmasi üyeliği “Sponsor” aracılığı ile gerçekleşir. Sitemizde yer alan üyelik formu ile hızlı ve kolayca başvuru yapabilir whatsapp canlı destekten bilgi alabilirsiniz.

Farmasi üyelikte neden TC kimlik istiyor?
Doğrudan satış şirketlerinin tabi olduğu 14.01.2015 tarih ve 29236 sayılı resmi gazetenin iş yeri dışında kurulan sözleşmeler gereği madde 25/10 ve sahi mevzuata uygun üyelik kaydı yapılabilmesi için 18 yaşını doldurmuş olduğunuzun yasal ve zorunlu teyidi, kimlikte yer alan isim, soy isim, doğum tarihi ve tckn alanlarının nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden doğrulanması ile mümkündür.

Farmasi’de satış yapmak zorunda mıyız?
Hayır Hiçbir şekilde Satış yapma zorunluluğumuz yoktur.

Farmasi’de her ay ürün almak zorunda mıyız?
Hayır Her ay ürün almak gibi sipariş vermek gibi bir zorunluk söz konusu değildir. İhtiyacınıza göre ürün alabilir sipariş verebilirsiniz.

Farmasi üyelik için bizden neler istiyor?
Farmasi üyelik için “Ad, Soyad, Doğum Yılı ve Tarihi, Cep Tel. T.C Kimlik No, E posta, Açık Adres, bilgileri gereklidir. Daha fazla detay için formu doldur.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir