Neden Farmasi

 

Mutlu ve Bakımlı sın

Farmasi ile tanıştığın vakit 68 yıllık tecrübe ve ilaç kalitesinde kozmetik üretim anlayışıyla kaliteli ürünler kullanarak güzelliğine güzellik katar mutluluk hissedersin. Son teknoloji ve Ar-Ge desteği ile üretilen güzellik ve bakım ürünlerimizin arkasındayız. Dene, hisset ve kendindeki farkı gör!
Vazgeçemeyecek sin!

 

Kararlı Eller desin!

Farmasi’nin net ve emin kazanç dünyasında artık sen de varsın. Kullan, kazan! Sevdiğin ve hep ihtiyacın olan ürünleri kullanırken sana sunulan indirim ve kampanyalarla tasarruf edeceksin. Tavsiye et, kazan! Güvendiğin ürünleri sevdiklerine ve tanıdıklarına da kullandır, katalogla satış yaparak para kazanmanın hazzını çıkar. Ekip kur, kazan! Arkadaşların ve onların dostları da seni gördükçe bu dünyada yer almak isteyecek. Anlat, takip et ve ekibini yönet. Birlikte kazanacaksınız!

 

Hayatın İçinden ve Özgürsün

Artık Farmasi ailesinin bir parçasısın, yeni bir dünyadasın. Eğitimler ve seminerler senin için, öğren ve güçlen. Tatiller ve seyahatler senin için, hem çalış hem eğlen! Farmasi’nin tüm desteği seninle! Daha başarılı olman ve daha çok kazanman için sana yol göstereceğiz. Ödül almış olduğunda hepimiz de sevineceğiz, seninle gurur duyacağız. Sen de ekibinle büyüyecek, onlara yol gösterecek ve güçlü bir ekibin lideri olacaksın. Diğerlerinin de yaşamına dokunduğunda neler hissettiğini ve başarı hikayeni bizlere ne olursa olsun anlat. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sana güveniyoruz!

Farmasi Katalog

 

Farmasi Üyelik Formu

far

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir