Farmasi Dr C Tuna Aktif Karbon Serisi

 

Farmasi Karbon Seri

Farmasi ile cildinizde Faal Karbon pakliğini sezmeye hazır olun. Siyah nokta, leke ve zehirli maddeleri sanki bir mıknatıs gibi sürükleyen Faal Karbon pürüzsüz bir cilt sunuyor. Farmasi, Faal Karbon’un aktif arınma eforunu kullanarak Dr. C. Tuna Faal Karbon tezsi ile cilt pakliğine yeni bir soluk getiriyor. Cildine umursayanlar Dr. C. Tuna Faal Karbon tezsi ile yanılgısız hoşluğu tutuyor.

Faal karbon; tabiatta, toprak altında uzun müddet kalan natürel kaynakların ısı ile buluşmasıyla ortaya çıkıyor. Farmasi’nin yeni serisinde kullandığı Faal Karbon, siyah noktaları mıknatıs tesiriyle arınıyor ve detoks tesiri oluşturuyor. Serideki tüm mahsuller ciltteki fazla yağı arınarak ideal pH dengesine gözetiyor. Dr. C. Tuna Faal Karbon Surat Devireme Jeli, Maske Evveli Serum, Siyah Maske ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik mahsullerinden oluşan bu seri 4 adımda pürüzsüz ve parlayan bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

4 adımda sıhhatli, pürüzsüz ve parlayan bir cilt

Birinci adımda Dr. C. Tuna Faal Karbon Surat Devireme Jeli, faal karbon ile ciltte biriken leke, yağ ve zehirli maddeleri derinlemesine arınıyor. Günlük kullanıma uygun jel kuvvetlendirilmiş yöntemi ile cildi gevşetiyor.

İkinci adımda Dr. C. Tuna Faal Karbon Maske Evveli Serum derin gözeneklerde hapsolmuş lekeleri ve zehirli maddeleri yumuşatıyor. İçeriğindeki Faal Karbon sayesinde de yumuşayan leke ve zehirli maddeleri cilt yüzeyine sürüklüyor. Böylece cildi maskeye hazırlıyor ve uygulanacak maskenin tesirini iki katına çıkarıyor.

Üçüncü adımda ise Dr. C. Tuna Faal Karbon Siyah Maske, ciltteki fazla yağı emerek mıknatıs tesiriyle cilt yüzeyindeki ve gözeneklerdeki zehirli madde ve lekeleri arınıyor. Kolay uygulanabilen ceddilebilir özellikli maske, aynı zamanda siyah nokta yaradılışlarını zamanla eksiltmeye dayanakçı oluyor.

Son adımda Dr. C. Tuna Faal Karbon Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik cilt yüzeyindeki son viraneleri tesirli şekilde temizletiyor. İçeriğindeki Marin Su Kompleksi ile gözenekleri besleyerek sıkılaştırıyor. Makro ve mikro mineral bakımından zengin bu özel su kompleksi, Fransa’nın Noirmoutier adasında denizin dibinden özel olarak çıkarılıyor.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir