Farmasi CC Krem

Farmasi CC Krem ile hem güzelleşin, hem de  genç kalın… Cildinizde;  gözenekler, renk eşitsizliği, kuruyarak pullanma, döküntü, kılcal damar kızarıklıkları ya da parlamalar var diye artık üzülmenize gerek yok. Çünkü CC krem Ultra hafif formülü sayesinde gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarınızı profesyonel şekilde  gizliyor. Farmasi girişimci girişi nden üyeliğinizi tamamlayarak siz de bu kreme ve çok daha fazlasına  indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

CC krem, İçerdiği Multimineral ihtivasıyla cildin direncini arttırırken;  B3 vitamini ve C vitamini değerleriyle ciltte oluşabilen eşitsizlikleri düzenliyor. İçeriğindeki Macademia özütü sayesinde yüze gündüzden – geceye uzanan tüm saatlerde ihtiyacı olan nemi sağlarken, yulaf özü sayesinde de tüm gün ciltte onarım sağlıyor. Hemen yanda bulunan formu doldurarak Farmasi kayıt işleminizin ardından indirimli fiyatıyla bu harika kreme sahip olabilirsiniz.

İpeksi Bir Ten İçin CC Krem

CC krem, muhteviyatındaki ipek proteini sayesinde kullanıcılarına ipeksi bir cilt kazandırıyor.  Karışımındaki kolajen ve argan yağları mimik ve yaşlılık çizgilerini azaltarak yok ediyor.  SPF 25 etkili olan CC Kremin açılımı; Color Correcting anlamına gelir ve  CC krem ciltteki ton eşitsizliğinin baş düşmanıdır.  Cilde eşit renk tonu sabitliği kazandırır, cildi onararak nemlendirir. Ayrıca cildi güneş in zararlı UV ışınlarından korurken, makyajınız konusunda da alttan alta sabitleyici destek yapar. Farmasi üye ol girişinden siz de hemen bu kreme sahip olun!

BB kreme göre en az 2 kat daha fazla kapatıcılık özelliğine sahip olan CC kremle; cilt kızarıklığı, çil,   leke gibi sorunlarınızın üstesinden başarılı bir şekilde gelebilirsiniz.  Ayrıca yoğun bir kapatıcılık özelliğine sahip olan CC krem yüzünüzde asla fondöten gibi ağır bir katmana dönüşmez.

Farmasi CC Krem Nasıl Kullanılır?

Farmasi CC krem;

1 –  Açıktan Ortaya

2- Ortadan Koyuya

olmak üzere 2 renk tonu vardır. CC kremi kullanmadan önce cildinize uygun renk tonunu bularak işe başlayabilirsiniz. Sürmeden önce etkiyi arttırmak için yüzünüzü tonik yardımıyla temizleyin.  Ardından Farmasi CC kremi parmak uçlarınızla yüzünüze homojen şekilde sürerek dağıtın. Bu sayede yoğun cilt sorunlarınız kapanacak,  ayrıca düzenli kullandığınızda tüm bakım ve onarıcı özelliklerinden yararlanacaksınız. Farmasi girişi  hemen yanda!…

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir