Farmasi BB Krem

Tüm dünya son yıllarda bb krem trendiyle çalkalanırken, Farmasi BB Krem piyasaya damgasını vurdu ve tüm rakiplerini geride bıraktı. Gerek renk dengesi, gerek se de cildin ihtiyacı olan tüm nem oranını ve korumayı sunan Farmasi bb kremle, kadınlar şimdi ‘all in one’ farkıyla gerçekten de aradıkları tüm cilt bakım onarım ve ışıltısını tek bir kremde bulabiliyor.

Dr. Cevdet Tuna’nın formüle ettiği bu krem; ciltte yoğun bir tabaka halinde kalmıyor çünkü ultra hafif bir dokuya sahip. Her zaman kadınların şikayetçi olduğu bu durumsa, cilt gözeneklerini tıkamadan özgürce krem kullanım imkanı sağlıyor kadınlara.

Farmasi BB krem; sahip olduğu Macademia özü sayesinde günden geceye uzanan zaman diliminde cildinize ihtiyacı olan tüm nemi sağlıyor. İçerdiği B3 vitamini sayesinde de cilt harika bir parlaklık kazanıyor. Cildi besleyen yulaf özü içten içe cildi desteklerdken gün boyu onarım sağlıyor.  15 SPF’li Farmasi bb krem,  30 faktörlü korumalı yapısıyla aynı zamanda da güneşin zararlı UV ışınlarından sizi koruyor.  Kolajen etkisi ve Argan yağı ise doğal mimiklere ve yaşlılık çizgilerine karşı anti aging etkiler sunuyor.

Kullanımı ise çok basit… Yüzünüz temizken evden çıkmadan ya da istediğiniz zaman cildinize dairesel masaj hareketleriyle uygulamanız yeterli.

Farmasi BB Kremin İçindekiler

Makademya Fındığı Yağı, Vitamin B3, Yulaf Özü, İpek Ekstrakt, Argan Yağı, Kollajen.

 

BB Krem Nedir?

Açılımı Blemish Balm olan bb  krem,  1960 yılında Alman dermatologlar tarafından dünya kozmetik sektörüne kazandırıldı.  Başlangıçta bu kremin asıl amacı, ameliyat sonrası hastaların yüzlerini korumaktı.  Sonrasında 1980’liyıllardapopüler Uzakdoğu piyasasından kozmetik marketine giriş yapan BB kremler, güneş koruması ve cilt beyazlatıcı özellikleri sayesinde popülerleşti. Burada dikkat etmeniz gereken nokta özellikle Uzakdoğu menşeli BB kremlerden kullanıyorsanız, içinde cilt beyazlatıcı zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu bilmeniz gerekliliğidir. Zira Uzakdoğulu kadınlar arasında cilt beyazlığı büyük bir popülarite taşır ve ciltlerini beyazlatmak için neredeyse yapmayacakları çılgınlık yoktur diyebiliriz.

Piyasada bulabileceğiniz tüm BB kremler, markasına göre farklı içeriklere ve 2-3 renk seçeneğinden oluşan farklı tonlara sahiptir. Ayrıca nemlendirici ve koruyucu özelliklere sahip olduklarından daha akışkan ve kremimsidirler ki bu da fondötenlere oranla daha az kapatıcılık sunar. Yine içlerinde cilde ihtiyacı olan nemi sağlamak üzere hyalüronik asit bulunur.  BB kremler için; SPF li ve koruma faktörlü renk tonu eşitliğini sağlayan nemlendirici kremlerdir diyebiliriz. Öte yandan tamamen doğal ve natürel ürünler ihtiva eden Farmasi bb krem kullandığınızda, bb kremin tüm yararlı etkilerinden yararlanabileceğiniz gibi asla negatif etkiler yaşamazsınız. Bu ürünü ve çok daha fazlasını Farmasi katalog unda bulabileceğiniz gibi Farmasi kayıt yaptırarak tüm ürünlere çok daha ucuz fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir