Farmasi Aynısefa

Farmasi Aynısefa kremi ile tüm kadınlar gençlik iksirine kavuşmuşçasına bir mutluluk yaşarken, diğer taraftan da Farmasi girişimcilik konusunda adım atmış olan kadınlar bu krem ve buna benzer bir çok ürüne çok daha ucuz fiyatlara sahip olurken kendi işlerini kurarak kazanmanın keyfini yaşıyor. Dilerseniz siz de doktor Cevdet Tuna’nın kozmetik sektörüne kazandırdığı tamamen doğal ve bitkisel olan bu kremle gençlik iksirinize kavuşabileceğiniz gibi Farmasi Kataglog sayfalarından bir çok değerli Farmasi ürününü inceleyerek onlara da sahip olabilirsiniz. Dilerseniz hemen yan tarafta bulunan Farmasi girişimci girişi formunu doldurarak işinize adım atabilirsiniz.

 

Farmasi Aynısefa Kreminin Yararları

Atmosferin aşındırıcı etkilerine, güneşin zararlı UV ışınlarına bir noktaya kadar karşı koyabilen cildimiz, zaman  içinde  yaşlanmadan kaynaklanan cilt lekelerine yenik düşüyor. Oysaki Farmasi Aynısefa kremi lekelere karşı cildinizde koruyucu bir bariyer oluşturarak hem var olan lekelerin önüne geçiyor, çıkmakta olanları ise önlüyor.

Ayrıca yaraların iyileşme sürecini hızlandıan bu krem, kanamaları durdurarak hassas ciltlerdeki cilt kaşıntılarını azaltıyor. Ciltte oluşan zedelenmelere, ezilme sonucu oluşan deformasyonlara karşı tedavi unsuruna dönüşüyor.  Yanıkları tedavisinde etkin krem , varis görünümünü azaltarak bu tarz romatizmal ağrıları da dindiriyor.

Sivilce gibi cilt sorunlarını ortadan kaldırırken, sedef ve egzama gibi cilt problemlerini tedavi ediyor. Ayak mantarı ve genital bölge mantarı konusunda da etkin tedavi sağlıyor. Bakteriyel ve alerjik cilt sorunlarını çözerken, dudakları soğuk kış havalarından koruyarak ve çatlakları önlüyor. Cildi soğuk, sıcak hava değişimlerinden, rüzgar ve güneş gibi dış etkenlerden koruyarak üstün bir bariyer kuruyor. Diz, dirsek  ve topuk gibi çok sık ve çabuk sertleşen bölgelerin yumuşamasını sağlarken, ciltte başarılı bir dezenfektan etkisi gösteriyor. İnce bir tabaka halinde uygulandığında pişikleri önleyerek tedavi ediyor. Çillerin görünümünü hafifleterek, cildi sıkılaştırıyor. Makyaj temizlemede de kullanılabilmektedir.

Farmasi Aynısefa Kremi Nasıl Uygulanır?

Farmasi aynısefa kremi cildin yüzeyine ve istenilen bölgeye parmak uçları ile dairesel ve yukarı yöne hareketlerle masaj şeklinde uygulanmalıdır. Uygulanacak bölge  temiz ve kuru olmalıdır.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir