Farmasi Ruj

Farmasi ruj modelleri kadınlar arasında kapış kapış giderken sizde dudaklarınıza bir iyilik yaparak Farmasi katalog sayfalarından en güzel ruj çeşitlerine erişin. İşte birbirinden muhteşem Farmasi ruj çeşitleri

Glamour Shine

Kremsi yapısı sayesinde konforlu uygulama sunan Glamoure Shine Ruj, dudaklarınızda zarif bir ışıltı ile birlikte çekicilik sağlar. Tüm Farmasi ruj ürünleri E vitamini içerir.

Rougue

Yüksek pigmentli formüle edilmiştir.Tek seferde zengin ve uzun süre kalıcı renkler sunar. Farmasi rujları, Makademia yağı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde nemlendirici ve kolajen içeriğe sahiptir.

Velvet Likit Mat Ruj

Farmasi Velvet Likit Mat Ruj dudakları yumuşacık yapar. Zengin tonlarda  6 farklı renk seçeneği bulunuyor.

 

Farmasi Mat Ruj Çeşitleri

Mat ruj

Yüksek pigment ihtiva eder ve uzun süre kalıcılık sağlar,  matlığı ile dudaklarınızda ağırlık yapmaz, kusursuz dudak görünümü sağlar.  E Vitaminlidir.

Zen Ruj

Farmasi Zen ruj serisi; birbirinden özel renklere ve kremsi dokuya sahiptir. Dudaklarda nemlendirici bir bakım yapar. Yumuşak yapısıyla kolayca dudaklara uygulanırken, dudaklarınızda pürüzsüz bir yapı oluşturur.

Turue Color Ruj

Farmasi True Color ruj, dudaklarınızda pürüzsüz dokusuyla belirginleştirici bir hat oluşturur. Solmadan uzun saatler rengini korur. Yumuşak ve nemli bir his bırakır.

Matte Liuigit Ruj

Matte Likid Lipsticki kullandığınızda, harika görünen mat dudaklara kavuşursunuz.

 

Nemlendirici Farmasi Ruj Çeşitleri

 

BB Farmasi Mat Ruj

BB mat ruj özel formüle edilmiş yapısıyla dudaklarınızı kurutmaz, yüksek pigmentli ve uzun süre kalıcı matlığa sahiptir. E vitaminli yapısıyla dudaklarınızda ağırlık yapmaz.

 

Farmasi mat rujlar; Farmasi mat ruj çeşitlerinin yapısı birçok modelde olduğu gibi kuru değildir.  Kalıcılığı ise 3-4 saat geçerlidir ve sonrasında tazelenebilir. Rujların içeriği ise temiz ve helal sertifikalıdır. Yasaklı hayvansal yağ içermez.

 

Farmasi rujları şimdilerde hem likit, hem de mat olan çeşitleriyle kadınlar arasında çok popüler. Kremsi yapıdaki bu sürümü kolay rujlar, kuru değil gayet nemli bir kullanım imkanı sağlıyor. Kalıcılığı ise 4 saatin üzerindedir. Kapatıcıklarıysa gayet yeterlidir, tek kat sürdüğünüzde bile dudaklarınız kapanır.

Rujun bitişi ise mat ama kuru değildir. Nemli bir bitişle dudaklarınıza harika bir görünüm sağlar. Ürünlerin paketi hoş ve dış tasarımları moderndir. Ayrıca fırçalı olanları da pratik ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Tüm bu ürünlere Farmasi üye girişi formunu doldurarak daha indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir