Farmasi Siyah Maske

Farmasi Siyah Maske içerdiği Aktif Karbon madde sayesinde;  ciltte bulunan yağ, kir, siyah nokta ve ölü hücre kalıntılarını ciltten söküp atan etkin bir maddedir. Cildi derinlemesine temizler, siyah nokta oluşumlarını azaltır ve giderek yok eder.

Siyah Maske Nasıl Kullanılır?

Nasıl kullanılır: Haftada 1 -2 -3 kez kullanılabilir. Sürmemeniz gereken yerler; göz, dudak çevresi ve saç çizgisidir. Bunun dışında yüz ve boyun bölgesinde ince tabaka halinde uygulanabilir. Kurumadan ciltten soyulamayacağından 25 – 30 dakika kadar iyice kuruması beklenmelidir. İçerisinde aktif karbon ve B3 vitamini bulunmakta ayrıca da kendine has hoş bir koku içermektedir. Duştan çıkıldığında temiz gözeneklere uygulandığında daha etkili sonuç alabilirsiniz. Bu sayede maske derine inebilir ve kirlere daha iyi tutunabilir.

Siyah Maskenin Faydaları Nelerdir?

Dermatolojik testlerden geçirilerek üretilen siyah maskeler her cilt tipine uygundur ve rengini doğal karbon özütlerden alır. Yüzünüzü ışıltılı ve parıldayan bir görünüme kavuşturur. Kullanımın hemen ardından makyaj yapmamalısınız. Siyah maskeyi adım adım uyguladığınızda aşağıda sayacağımız etkileri görebilirsiniz.

 

1.uygulama;

Siyah maskeyi ilk uyguladığınızda, cilt gözenekleri açılarak siyah noktalar maske sayesinde yüzeye çıkar. Zaman içinde cilt, temiz ve parlak bir görünüm alır.
Karbon maskesi, cilt tonunu da düzeltip dengeleyecektir.

uygulama 3;

1 – 2 – 3  Farmasi siyah maske uygulamanızın ardından cildiniz siyah noktalardan önemli derecede arınır ve bu fark gözle görülür ölçüde fark edilir. Akne ve iltihaplanmaların da kökü kurutulmuş olur. Pürüzsüz ve lekesiz bir cildin ayak seslerini yüzünüzde görmeye başlayabilirsiniz.

uygulama 8;

Sekizinci uygulamanın ardından siyah nokta sorunu tamamen ortadan kalkmış olacaktır. Cilt – derinin alt katmanlarında kalan pisliklerden, iltihap ve akne köklerinden, bakterilerinden arınarak, sağlıklı nefes alıp verebilen berrak bir görünüm kazanır. Bu aşamada herkesten cildinizin ne kadar düzelmiş olduğuna dair iltifatlar duyabilirsiniz. Lekeler ve akneler bu aşamada ciddi derecede iyileşir. Cilt aynı oranda sıkılaşır,  göz ve alın çevresindeki kırışıklıklar azalır. Farmasi siyah maske ve diğer tüm ürünlere Farmasi katalog sayfalarından erişebilirsiniz.   Yandaki Farmasi girişimci formunu doldurarak üye olduğunuzda ise hepsi çok daha indirimli fiyatlarıyla sizin olabilir.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir