Farmasi Maskara

Farmasi maskara ürünlerini daha önce denememiş olan bir bayansanız, çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. Zira maskara konusundaki ürün çeşitliliği, kalıcılığı ve kalitesi sizi şaşırtacak. Farmasi’nin en meşhur kozmetik ürünlerinden biri de farklı kirpik tipleri için özel tasarlanmış olan maskara tipleridir. Kiminin maskara fırçaları farklı ve aero dinamik yapısıyla farklı yumuşaklık, biçim ve dokudaki kirpiklere istenilen şekli verirken, kimisi de vitaminli ve nemlendiricili yapısıyla kirpiklerinize aranan can suyunu kazandıracak.

İşte kirpiklerinize ihtiyacı olan nemi, vitamini ve etkiyi verebilecek olan Farmasi maskara çeşitleri burada!

Farmasi Zen Maskara
En çok tercih edilen Farmasi maskaralarından biridir. Uzun siyah ve dolgun kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, kesinlikle kullanmalısınız. Çünkü dolgun ve belirgin kirpikler bu ürünle mümkün.

Farmasi Deep Black Maskara

Kömür karası simsiyah kirpiklerse bu ürünle mümkün…  Ayrıca E vitamini ve provitamin 5 içerir.

 

Farmasi Ultra Starlook Maskara

Kıvrık ve uzun kirpikler istiyorsanız,  extra dolgun kirpiklerin gizemi bu üründe saklı. Özel çam şeklindeki konik fırçası ile hbu beklentiniz hayal olmaktan çıkacak.

Farmasi Scandal Lash Maskara
Günlük kullanıma uygun, kıl fırçalı hafif bir maskara imkanı bu üründe mevcut.

Farmasi MegaSshock Maskara
Farmasi’nin en meşhur maskaralarındandır ve aynı zamanda size uzun ve belirgin kirpikler sağlar.

 

Farmasi Extreme Curl Maskara

Sert, aşağı doğru uzayan ve bir türlü kıvrılmak bilmeyen kirpikler için bire birdir.  Farmasi Extreme curl maskaranın özel kaşık formdaki eğik yapıda fırçası ile kirpikler dipten uca siyak ve kıvrımlı duruyor.

Farmasi Optimal Style Maskara
Eğer plastik fırça yapısındaki maskaraları tercih ediyorsanız,  plastik fırça kıl yapısıyla sizi mutlu edecek olan maskara tam karşınızda.

Farmasi 3D Effect Maskara
Üç boyutlu, takma kirpik görünümlü, ekstra dolgun, doğal ve hacimli kirpiklere sahip olmak Farmasi 3D maskara ile mümkün.  Volümlü kusursuz kirpikler için bu maskarayı kullanmalısınız.

Farmasi katalog sayfalarını incelemek, Farmasi girişimci girişi nden yararlanmak, fiyat bilgisi almak ve  sipariş vermek için sayfalarımızdan yararlanabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir