FARMASI MAKYAJ SABITLEYICI TRANSPARAN PUDRA

FARMASI MAKYAJ SABITLEYICI TRANSPARAN PUDRA … Ne yazık ki gerek yaz mevsiminde gerek se de bahar ya da kış aylarında farklı nedenler yüzünden daima makyajımız yüzümüzden akıp gidiyor. Yazı nemli terletici etkisi makyajı yüzümüzden akıtırken, bahar aylarının sert esen rüzgarları ve kışın yağan yağmur ile soğuk ta aynı şekilde. Böylelikle hem sık sık makyaj yenilemek zorunda kalıyor ve büyük bir zahmet çekiyoruz. . Yaptığımız mimikler, yüzümüzü gün içinde makyajlıyken ellememiz ve cildimizde yaşadığımız ısı farkı da cabası. Yine Yağlanan cildimizde makyaj,  gözeneklere, yüz çizgilerine kayarak kötü bir görünüm oluşturuyor.

Artı olaraksa bu durum bize aşırı makyaj malzemesi tükettirerek ve maddi bir külfet olarak geri dönebiliyor. Oysaki şimdilerde bu gibi bir durum yaşamamak için Farmasi makyaj sabitleyici sprey kullanabileceğiniz gibi yepyeni bir ürün olan Farmasi makyaj sabitleyici transparan pudra da kullanabilirsiniz.

Bu ürünler sizi iki de birde bulunduğunuz ortamlara ara vererek makyaj tazeleme derdinden kurtaracak olan bir numaralı ürünlerdendir. Kısacası dakika başı ayna karşısına geçerek ara ara makyaj tazelemenize gerek kalmayacak.

 

FARMASI MAKYAJ SABITLEYICI TRANSPARAN PUDRA İLE BÜYÜK AVANTAJ SAĞLAYIN!

Farmasi 2018 Ağustos Kataloğunda Yepyeni Bir Ürün Daha! Farmasi’den Ağustos ayında yeni makyaj ürünleri serisi olarak Farmasi ailesine katılan Makyaj sabitleyici Transparan Pudra makyaj konusunda sizlerle hem ipeksi efektif bir görünüm kazandırırken aynı oranda da müthiş bir makyaj sürdürülebilirliği sunuyor.

Bu kompakt pudranın ipeksi yapısı sayesinde makyajınız sabitlenirken,  cilt üzerinde tutunmaya çalışan ve parlamaya neden olan fazla yağı ürün tarafından emilerek tüm gün mat bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu sayede makyajınız ilk anki gibi kusursuz görünür ve makyajınızın rengi solmaz.

1 – Parlak cilt görünümünü düzenlemek

2 – makyaja doğallık kazandırmak

3 –  gözaltına uygulayarak çizgi görünümünü engellemek sadece bu ürünün birkaç güzel özelliği.

Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra yanında süngeri ile Farmasi Kataloğu sayfalarında özel indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor.

 FARMASI MAKYAJ SABITLEYICI TRANSPARAN PUDRA 14 G

İçeriğindeki yoğun sedefli ışıltılarla cildinizde fresh ve göz alıcı bir görünüm sağlar. Mükemmel kalıcılık sağlayan şekilde formüle edildiğinden makyajınızı sabitleyerek kadifemsi bir bitiş sunar. Çok amaçlı bu üründür,  dilerseniz tüm yüze pudra olarak, dilerseniz aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz.

Birbirinden avantajlı ürün alımları ve kazançlı satışlar içinse Farmasi üye girişi hemen yanda!

 

Farmasi Üyelik Formu

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir