Farmasi Krem Göz Farı

Her kadın makyajının ve özellikle yüzüne anlam katan gözlerindeki göz farının kalıcı olmasını ister. Fakat terleme, nem, rüzgar, havada uçuşan kirler ve toz yüzünden bayan olarak gözlerimizde bulunan far, özellikle ucuz kozmetik ürünlerden seçildiğinde kısa sürede yok olup gidiyor. Oysaki Farmasi krem göz farı gibi etkili bir ürün seçtiğinizde böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Uzun süre kalıcı renklerin keyfini çıkartmak için Farmasi krem göz farı na dönüş yapabilirsiniz. Bulaşma, dağılma, akma ya da göz kapağında bulunan doğal göz katmanlarına dolma gibi negatif durumlarla karşılaşmanıza neden olmayacak olan Farmasi göz farı, gün boyu gözlerinize efektif renkler sunmaya devam eder.

Dağılmadan, akmadan gün boyu gözlerinizde daha yoğun renk verimi sağlayacak olan bu krem far modeli ile kendinizi makyaj açısından çok daha güvenli ve etkileyici bakışlara sahip biri olarak hissedeceksiniz. İpeksi sürülümü ve homojen yayılımı sayesinde Farmasi krem göz farı gözlerinizde kuruyup gitmeyecektir.

Farmasi Krem Göz Farı Nasıl Kullanılır?

Farmasi krem göz farının kullanması çok kolay ve pratiktir. Bu farı gözünüze sürmeniz için far süngerine bile ihtiyacınız yok. Sadece parmaklarınıza biraz fardan yükleyerek göz kapağınızın ortasından başlayarak her iki yöne parmaklarınızı hareket ettirmeniz yeterli. Ama dilerseniz far süngerinizle birlikte de pratikçe kullanabilirsiniz. Korkmayın! …  Farmasi göz farınız gözünüzde bulaşma, topaklanma, akma ve haddinden fazla yayılma yapmayacak.

Hatta dilerseniz bu birçok renk seçeneğini birbiriyle karma şekilde de kullanabilirsiniz. Örneğin bir – iki ya da birkaç rengi homojence üst üste göz kapaklarınıza sürmeniz yeterli, hem bu şekilde birbirinden ilginç ve değişik renk tonları dahi elde edebilirsiniz.

Bir Kadının En Büyük Korkusu Akmış Göz Makyajıyla Yakalanmaktır!

Kadın olarak hepimiz çok iyi biliriz ki bir kadının ofiste ya da cadde ve sokaklardayken en büyük korkularından biri ‘acaba göz makyajım akmış mıdır’ korkusundan başkası değildir. Bu yüzden iki dakika da bir mağaza vitrinlerinde kendimizi gözlemlemeden ya da ayaküstü çantamızdan makyaj aynamızı çıkarmadan duramayız. Ama Farmasi krem göz far kalitesi size böyle bir endişe yaşatmaz. 8 ayrı mükemmel renk seçeneğindeki bu far çeşitlerine dilerseniz Farmasi ek iş fırsatı ayrıcalığıyla siz de sahip olabilirsiniz.

Yandaki Farmasi üye ol botonunu kullanarak saniyeler içinde Farmasi kayıt işleminizi yapabilir ve Farmasi kataloğu sayfalarından tüm ürünlere %30 ila 40 ile indirimlerle sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir