Farmasi Express Göz Kalemi

Kendinizi yorgun, bitkin ya da keyifsiz hissettiğinizde elbette makyaj yapmak ve bakımlı görünmek zorunluluğu size büyük bir zulüm gibi görünebilir. Ya da kapıya aniden arkadaşlarınız ya da boyfriendiniz dayandığında bir anda güzel görünmek ve saniyeler içinde hazırlanmanız da gerekebilir. İşte bu gibi express bir hız gerektiren anlar için harika bir ürün biliyoruz. Bu ürünün adı ise Farmasi Express Göz Kalemi

Farmasi Express Göz Kalemi İle Kahl Kajal Etkili Dramatik Bakışlar

Kendinden metalik efektlere sahip olan Farmasi Express Göz Kalemi ile saniyeler içinde ışıltılı, parlak ve aydınlık bakışlara sahip olabilirsiniz. Yumuşak dokulu bu özel tasarım göz kalemi, 6 saate kadar kalıcı niteliklerde formüle edilmiştir. Belirgin renklere sahip olan bu parıltılı ve efektif göz kalemleriyle gözlerinizde harika etkiler yaratabilirsiniz. Kusursuz bir uygulamaya sahip olan Farmasi express göz kalemi sayesinde gözlere keskin çizgiler kazandırmak hem kolay hem de saniyeler içinde mümkün. Profesyonel göz çizgileri çekmek ise her zamankinden daha kolay…

Oftalmolojik ve dermatolojik olarak denenmiş ve test edilmiş olan express göz kalemleriyle; konserlerde, davetlerde, kokteyllerde, lansmanlarda, ofiste ya da okulda hatta cadde ve sokakta oldukça havalı bir göz makyajıyla dolaşabilirsiniz.

Işıl ışıl ve metalik birbirinden harika tam 10 göz kalem rengi… Siyah , beyaz, metalik yeşil, metalik haki, koyu kahve, metalik safir, lacivert, gece mavisi, ışıltılı gri, metalik zümrüt renkleriyle gözlerinizi daha da renklendirebilirsiniz.

Farmasi Express Göz Kalemiyle Kolay sürüm

Gözlerinize sürerken batan ve acı veren göz kalemleri, sürdükçe bir türlü renk çıkarmayan ya da sağa sola bulaşan ya da akan göz kalemleri artık çok gerilerde kaldı. Zira şimdilerde Farmasi Express göz kalemi var. Tek bir dokunuşla istediğiniz yöne kuyruklar, göz çizgileri, göz altı, göz içi linerleri çekebileceğiniz ya da dilerseniz bütünüyle gözlerinizi doldurabileceğiniz göz kalemiyle göz makyajı keyfi harika olacak. Farmasi kataloğu sayfalarından seçebileceğiniz bu ürünlere Farmasi üyelik formu nu doldurarak çok daha indirimli fiyatlara sahip olabilir, aynı zamanda harika bir ek iş fırsatı nı da değerlendirebilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir