Farmasi Kaş Kalemi

Asla seyrek görünmeyen, doğal kalınlığında hatta tatoo ile desteklenmiş kaşlar günümüzün kaş trendlerini oluşturuyor. Dolayısıyla da yaşadığımız dönemde seyrek kaşlı kadınların ne yazık ki hiç şansı yok. Ama bu durumda eğer kaşlarınız seyrek ve küsmüşse de üzülmenize gerek yok. Zira şimdilerde tüm kadınlar kaşlarını Farmasi Kaş Kalemi ile dolduruyor.

Kaygan Ve Kolay Sürülebilen Farmasi Kaş Kalemi

Kaş kalemi konusunda bir kadını canından bezdirecek olan en can sıkıcı konu ya sağa sola bulaşan vıcık vıcık formda kaş kalemleridir ya da sert ve kuru olan yani bir türlü kaşlara homojen bir şekilde sürülemeyen kaş kalemleri.

Oysaki Farmasi Kaş Kalemi; akmayan, bulaşmayan formülüyle teninize ve saç rengine uyumluşekilde formüle edilmiştir. Doğal renkler ve ekstra yumuşaklığı ise cabası. Yağ gibi kaygan sürülebilen yapısı ile kaşlarınıza mükemmel kontür biçimi veren bu aş kalemi aynı zamanda kaş aralarında bulunan tüm boşlukları dolduracak ve kaşlarınıza doğal bir dolgunluk katacaktır.

Farmasi Eye Bröve Liner

Dermatolojik oalrak denenmiş ve test edilmiş olan Farmasi Kaş Kalemi esmer ve beyaz tenli – sarışın bayanlara uygun olarak 3 adet renk çeşidine sahip.

1 – Açık kahve

2 – Küllü kahve

3 – koyu kahve gibi renk seçeneklerine sahip.

Farmasi Kaş Kalemi suya dayanıklıdır ve yüz yıkamaya, yağmur ter gibi neme dayanıklı olarak üretilmiştir. BU anlamda 10 saate kadar kalıcıdır ve gün içinde kaşlarınızdan akıp gitmez. Araştırmalar sonucu tüm kaş renk tonlarına uyumlu olarak tasarlanan renklerden teninize ve kaş tonlamanıza en uyumlu olanı seçerek siz de kullanabilirsiniz.

Farmasi Kaş Kalemi Nasıl Kullanılır?

Farmasi kaş kalemini saç ve kaş renginize uygun olacak şekilde spariş etmelisiniz. Ardından kaşlarınızdan taşan tüy taneciklerini cımbızla alın ve kaşlarınıza Farmasi Kaş Kalemi ile hafif bir kontür çekin ve kaşlarınızın şeklini kaleminizle belirginleştirin. Ardından aradaki boşlukları hafifçe doldurarak kaşlarınızın üzerinden geçmeniz yeterli.

Farmasi Kaş Kalemi ne ve çok daha fazlası Farmasi kozmetik ürününe hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu ndan üyelik işleminizi tamamlayarak çok daha uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir