Farmasi Makyaj Fırçası

Makyaj yaparken ne kadar temel aparatı elinizin altında bulursanız, makyajınız da o derecede profesyonelleşecektir. Bu anlamda yüzünüzü bir tual ve kendinizi de elinizde fırçası olan bir ressam gibi düşünebilirsiniz. Tam da bu noktada birbirinden harika tasarımlı ve yüzün aero dinamik yapısına uygun şekilde tasarlanmış olan Farmasi Fırça modelleri çıkıyor sahneye.

Birbirinden Kullanışlı Farmasi Makyaj Fırçası Çeşitleri

Farmasi dünyasında yer alan Farmasi makyaj fırça aparatları ve çeşitli makyaj aksesuarları sayesinde makyajınız profesyonel ellerden çıkmışçasına kusursuz görünecek. Bu anlamda;

Farmasi kesik uçlu allık fırçası sayesinde yüzünüzde, yanaklarınızda sivri ve keskin gölgelendirmeler yaparak harika aydınlatma oyunları yapabilir ve yanaklarınızı harika allık dokunuşlarıyla doldurabilirsiniz.

Çift taraflı pudra ve allık fırçası; büyük ve küçük dokunnuşlar gerektiren geniş ve kısa yüz bölgelerinizde  sınırsız bir hareket imkanı sunacak olan bu çiftli fırça mükemmel. Pudra ve allık sürerken kullanabilirsiniz.

Fondöten fırçası; fondöteninizi parmak uçlarınızla sürmek oldukça zahmetli ve vakit alacak bir işlemdir. Oysaki fondöten fırçası kullandığınızda yüzünüzde nokta şeklinde kondurduğunuz fondöten taneciklerini homojen şekilde yüzünüze dağıtabilirsiniz.

Çift taraflı kaş fırçası; bu fırça sayesinde kaşlarınızı tarayabilir, kaş maskaranızı sürebilir hatta kesik kısmıyla kaş farınızı mükemmel bir şekilde sürebilirsiniz.

Farmasi ruj fırçası; rujunuzu ince ve kalın biçimde sürmek istediğinizde hem dudaklarınızı doldurabileceğiniz hem de kenarlarına kontür çekebileceğiniz harika bir fırçadır.

Eyeliner fırçası; bu ince ve kesik uçlu fırçayla gözlerinize harika düz çizgiler çekebilirsiniz.

Farmasi Makyaj Aparatları

Farmasi göz farı fırçası; göz farlarınızı bu ince uzun fırçayla pratik şekilde sürebilirsiniz.

Selüloz yüz süngeri; fondöteninizi ya da pudranızı emmeyen ve ziyan etmeyen yapısıyla yüzünüzde homojen biçimde dağıtacak olan bir sünger biçimi

Sihirli makyaj süngeri; ele uygun ergonomisi, rahat tutumu ile her zaman fondötenden allığa kadar tüm sürümlerinizde kullanabileceğiniz bir sünger modeli

Kirpik kıvırma aparatı; yusyuvarlak, kıvrık ve alımlı kirpikler için vaz geçemeyeceğiniz bir aparat.

Farmasi Makyaj Fırçası gibi Bu profesyonel makyaj yardımcılarıyla her zaman daha güzel ve kusursuz bir makyaj mümkün… Mutlaka tuvalet aynanızda ya da makyaj çantanızda olması gereken ürünler. Hepsine daha indirimli fiyatlarla sahip olmak ve kazanç kapısını aralayabilmek için andaki Farmasi üyelik formunu doldurarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. İşte size harika bir ek iş fırsatı

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir