Farmasi Gina Parfüm

Siz de birçok kadın gibi tam bir parfüm aşığı olabilirsiniz.  Zira bu kadınların en büyük zaafıdır. Makyaj aynanızın karşınıza geçtiniz ve gustonuzu, stilinizi, ruhunuzu yansıtan harika bir makyaj yaptınız. Ama ya parfümünüz? …  Siz ve ruhunuzu yansıtmayan sıradan bir parfüm sıktığınızda onunla özdeşleşemeyeceğinizi ve adeta bir başkasının kokusunu üzerinize sinmiş gibi hissedebilirsiniz. Üzerinizde son derece sakilce duracak olan ve siz yansıtmayan bir kokuyla elbette mutlu olmanız pek de mümkün olamayacak.  Oysaki Farmasi Gina parfüm çeşidine ilk denemenizde aşık olabilirsiniz.

Farmasi Gina Parfüm Nota İncelemesi

Şık ve harika bir ambalaja sahip olan Gina parfüm Farmasi imzasını taşıyor.

Üst notalar: menekşe yaprakları, siyah frenk üzümü, İtalyan eriği,

Orta notalar: yasemin notaları, Bulgar gülü,

Dip notalar: vanilya ve paçuli, Süsen

Farmasi Gina Parfümü Seveceksiniz

Hem çiçeksi, hem bir o kadar da ahenkli ve seksi bir koku…  Çiçeksi dediysek yanlış anlaşılmasın sakın. Gündüze özel uçucu ve sakin kokuları andırmıyor. Tersine aksine gece kullanımına son derece uygun ama isteyenlerde gündüzleyin dilediği saatte de kullanabilir elbette.

Davetler, toplantılar, akşam yemekleri, açılışlar, konserler, lansmanlar,  için son derece uygun olan u kokuyu kesinlikle kaçırmamalı ve denemelisiniz.

Sizlere sıradan çiçeksi parfümler de olduğu gibi yalın ve net çiçek kokusunu vermeyecek olan bu kokuyla paçuli ve vanilya ahengini saniyeler içinde yakalayacaksınız nefesinizde. Bu yüzden oryantalistik havasıyla sizi sımsıcak saracak.

Kalıcılığı ultra yüksek olduğundan asla kalıcılığı ile ilgili bir sorun yaşamazsınız.  Parfümün barındırdığı Alkol kokusunun çok gerisinde, gerçek değerde kalite içeren ve parfüm parfüm kokan sofistike Farmasi Gina Parfüm ile iddialı ve sıra dışı bir aurayla salonlarda boy gösterebilirsiniz. Kesinlikle parfüm koleksiyonunuza eklemeniz gereken kalıcı ve etkileyici bir parfüm çeşidi.

Farmasi Gina Parfüm çeşidine Farmasi sayfalarından çok daha ucuz fiyatlarda sahip olmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formunu doldurun ve müracaatınızı yapın. Bu ürün ve dilediğiniz tüm ürünler bir Farmasi satış üyesi olarak size çok daha ucuza gelecek. Ayrıca Farmasi satış danışmanı olarak harika bir ek iş fırsatı kazanmış olacaksınız.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir