Kombu Sıkılaştırıcı Maske

Kombu Sıkılaştırıcı Maske; Kombu bitkisinden elde edilen ve Latince ismi Laminaria digidata olan bu extract, mucizevi bir deniz bitkisinden elde ediliyor. Ayrıca öz proteinler, vitaminler ve mineraller açısından oldukça besleyici ve zengin bir ürün. Kombu Sıkılaştırıcı Maske Ciltte kolajen sentezini sağlayarak, Fibroblast hücreleri yeniliyor ve aktivasyonu arttırıyor. Günlük olarak düzenli şekilde kullanıldığında cilde enerji vererek hücreleri yeniliyor. Böylelikle cilt besleniyor, kırışıklıklar gideriliyor ve cilt pürüzsüzleşerek sıkılaşıyor.

Cilt bakımı kadar cildin sağlığının korunarak temiz görünmesi de önemli. Bu nedenle hayatımızın her aşamasında cilt bakımına özen göstermeliyiz. Cildimize cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sunmalıyız.  Cildimiz vücudumuzun en dış noktasında durduğundan her tür dış etkiyle savaşır ve zamanla hassaslaşır. Eğer cildinizi sağlıklı ve dayanıklı bir şekilde korursanız, yaşlanmayı geciktirebilir ve  cilt sorunlarını da azaltabilirsiniz. Kombu Sıkılaştırıcı Maske tüm bunların üstesinden gelerek cildinize ihtiyacı olan bakımı sunar.

 

Farmasi Kombu Kompleks Maske Faydaları

Cildinizin sıkılaşmasını sağlayan Kombu Sıkılaştırıcı Maske yüzünüze pürüzsüzlük ve parlak da kazandırır. Ciltte özenli bir yenilenme süreci başlatarak,  ciltteki ölü derinin atılmasını sağlar. Kısacası Kombu; cildi sıkılaştırırken, hem nemlendirir, hem canlandırır. Kombu;  kırışıklıkları azaltarak düzeltir ve Cildin sıkılaşmasını sağlar, anti parantez  parlak ve pürüzsüz bir cilt sunar.

 

Kombu Sıkılaştırıcı Maske Nasıl Kullanılır?

Kombu Sıkılaştırıcı Maske yi  yüz ve boyun bölgesinde uygulayabilirsiniz. Kalın bir tabaka halinde temiz cilde uygulamalısınız. Tüm cilt tipleri için uyumludur. Uygulamanın ardından yarım saat beklemeniz gerekiyor. Maskeniz kuruduğunaysa çekip yüzünüzden rahatlıkla saniyeler içinde çıkarabilirsiniz.

Farmasi markalı maske ürünlerine ve diğer ürünlere %30 ya da %40 indirimlerle sahip olmak istemez misiniz? Bunun için sadece yanda duran Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterli. Farmasi üye girişi işlemini tamamladıktan sonra tüm ürünler sizlere çok daha indirimli fiyatlara gelecek. Dilerseniz Farmasi satış danışmanı  olabilir ve harika bir ek iş fırsatı da yakalayabilirsiniz. Evde para kazanmak konusunda da mükemmel bir seçenek olan bu işlemle Farmasi girişimcisi olmak çok kolay.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir