Farmasi Marin Komplex Detox Maske

Farmasi Marin Komplex Detox Maske ;Cilt bakımı konusunda kadınların sorunlarına Hızır gibi yetişen Farmasi şimdi de Farmasi Marin Komplex Detox Maske ile huzurlarınızda! Hepimiz dönem dönem yüzümüzde bulunan gözenekleri tıkayan yağ fazlalıklarıyla mücadele ederiz. Oysaki bu maske bu toksinli yağları bir vakum gibi emiyor ve söküp atıyor. İçerdiği Marine Kompleks sayesinde cilt, denizden gelen minerallerle parıldıyor ve ışıldıyor.

Her kadın, yaşı ilerledikçe kaçınılmaz son ile karşılaşıyor ve kırışıklarla ya mücadele ediyor ya da bu duruma teslim oluyor. Yaşınız  kaç olursa olsun Marine Complexin mucizevi mineralli formülüyle tanışın ve şimdiden önleminizi alın deriz.

Farmasi Marin Complex Mucizesi

Farmasi Marine Complex derin ve dip sularda, denizlerde yaşayan balıklardan özel olarak elde ediliyor ve cilt üzerinde mucizevi bir etki yaratıyor. Bilimsel araştırmalar sonucunda mükemmel etkiler yaratmış olan bu ürün,  dünyada ilk kez Farmasi ailesinde!

Cilt koruyucu doğal elementlerden ve proteinler ile polisakaritlerden oluşan Marine Complex, yaşlanma karşıtı özellikleriyle sizin yüzünüzde de mucizesini göstersin. Marine Complex;  cilt esnekliğini arttırır, cildin yoğunluğunu çoğaltarak cildi nemlendirir ve cilde canlılık katar. Hem de %30 değerinde bir nem artışından söz ediyoruz.

Derinlemesine Bakım Ve Güzellik

Farmasi Marine Complex i 30, 40, 50’li ve üzeri yaşlarda bile kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ürünün içeriğindeki Marine Complex özü, cildi parlatarak sıkılaştırır. Ayrıca nem dengesini de korur.
Kısacası cildi dıştan ve yüzeysel değil,  içeriden dışarıya doğru maksimum destek ile donatır.
Ciltte bulunan serbest radikallerin negatif etkilerini nötralize eder ve cilde esneklik katar. Imedeen, özel anti aging formülü barındıran bu ürün, içerdiği doğal özlerle cildinizi içeriden besler, sıkılaştırır ve zararlı UV ışınlarından korur.

Farmasi Marine Complex Kullanımı

Farmasi Marine Kompleksi, Yüz ve boyun bölgesine kalın bir tabaka halinde sürün ve bekleyin. 25-30 dakika  sonrasında tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkartabilir ve yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

Bu ürünü ve çok daha fazla Farmasi ürününü %30 ya da %40 indirimli almak için yanda bulunan formdan Farmasi üyelik işleminizi geçekleştirebilirsiniz. Farmasi üyelik formu nu doldurarak Farmasi satış danışmanı  olabilir ve  harika bir ek iş fırsatı elde edebilrisiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir