Farmasi Çörek Otu Yağı

Farmasi Çörek Otu Yağı ;Çörek Otu Peygamber Efendimizin bile hadislerde şifasına yer verdiği mucizevi otlardan biridir. Son yıllarda saçlarla ilgili yapılan araştırmalar göstermiştir ki yağlı saçlar çabuk dökülmektedir. Saçı yağlandıran hormon ise de hidrotestosteron hormonudur. Farmasi Doktor Tuna çörek otu saç bakım yağı ise bu konuda derdinize derman oluyor. Zira mucizevi etkisini hidrotestosteron hormonu üzerinde göstermekte.

Farmasi Çörek Otu Yağı saç dökülmesi ve saç beyazlaması konusunda mucizevi etkilere sahip bir üründür. Farmasi Çörek Otu Yağı yaklaşık olarak % 35 bitkisel yağ içerirken,  %20 protein, %35 karbonhidrat bulundurur.

Yanı sıra her beher çörek otu yağında; linoleik asit, oleik asit Nigellon, timokinon, , palmitik asit, kalsiyum, demir, çinko, bakır, fostor, magnezyum, selenyum, fosfor, A, B ve C sodyum, potasyum, vitamini içerir.

Saç Dökülmesine Etkili Çözüm

Farmasi Çörek Otu Yağı Saç dökülmesi, saç kökü kepeklenmesi konusunda bir derman kaynağıdır adeta. Yani sıra Dr. Tına Çörek otu şampuanı da saç ve saç derisi sorunlarını tedavi eden Farmasi ürünlerindendir.

Saç bakım konusunda en azından haftada bir Farmasi örek otu şampuanına ya da Farmasi Çörek Otu Yağı na bakımınız esnasında yer verirseniz saçlarınız güçlenerek parlayacaktır.  Ayrıca Düzeli olarak kullanırsanız,  saç dökülmeniz duracaktır. Yanı sıra çörek otu vücuda sayılamayacak kadar fayda içerdiğinden ağız yoluyla da tüketilmesi gereken bir üründür. Zengin Yağ asitleri içeren çörek otu, düzenli tüketildiğinde vücut için mükemmel  bir onatıcıya dönüşür. saç kırılmaları, kopmaları, zayıflaması konusunda her zaman Farmasi Çörek Otu Yağı ndan faydalanabilirsiniz.  Ayrıca bu Farmasi Dr.Tuna ürünü dökülen saçlarınızı da yeniden çıkaracak güce sahiptir.

Saç Beyazlamasına Son!

Ayrıca saç beyazlaması konusunda da imdadınıza yetişecek olan Farmasi Çörek Otu Yağı hem ekonomik hem de bitkisel bir aç bakımı kürüdür. Saçlarınıza sadece Haftada 2 kez uygulayacağınız  çörek otu saç bakımı kürü ile hiç bir şey kaybetmez ama güzellik ve saç bakımı adına çok şey kazanabilirsiniz. Yan tarafta gördüğünüz Farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm ürünlere %40 ila 30 daha ucuza sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir