Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem

Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem ; İstenmeyen tüyler, yaz – kış kadınların başının en büyük derdidir.  Ağda gibi ızdıraplı ve  uzun zaman alan yöntemler ya da jilet gibi tüy köklerinin yapısını bozarak hızlandıran tercihler bu durumu daha da karmaşık bir hale getirebilir zaman içinde. Ama zamansızlıktan yakınan çalışan ya da eğitim alan genç bir kadın olarak artık bu durumu dert etmeniz gerek yok. Zira şimdilerde Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem var.

Farmasi Tüy Dökücü Krem ile istenmeyen tüylerinizden kurtulmak çok kolay. Bu ürün, Farmasi labaratuarlarında sizler için özel olarak geliştirildi. Üstelik de sadece 3 dakikanızı ayırarak istenmeyen tüylerden kurtulma fırsatı sunuyor sizlere. Bu pratik bakım yöntemi sayesinde hem artık bakımsız kalmayacak, hem de hayatın hızlı temposuna rahatça ayak uydurabileceksiniz. Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem içeriğinde bulunan Argan ve Aloe Vera sayesinde sıradan tüy dökücülerin ya da jiletin yarattığı etkiyi yaratmaz. Kullanımı da çok kolaydır.

Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Farmasi tüy dökücü  kremi homojen bir şekilde  ve ince bir katman halinde tüylü bölgeye uygulayın ve 3 dakika bekleyin, ardından içinde bulunan spatula ile kremli katmanı  sıyırmaya başlayın.  Farmasi Epilex Tüy Dökücü Krem inİçeriğinde bulunan Gül ve Shea yağı sayesinde cildiniz tahriş olmasını engelleyecektir. Cildiniz hassas olsa bile güçlendirilmiş nemlendiricili formüle sahip bu tüy dökücü ile kızarıklık, döküntü, cilt tahriş ve çizikleriyle karşılaşmazsınız. Ürünün içeriğinde bulunan A, E ve F vitaminleri sayesinde cilt yenilenir,  nemlenerek genç ve elastiki kalır. Farmasi farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm ürünlere %40 ila30 daha ucuz fiyatlara sahip olabilirsiniz. Farmasi üyelik formu ise hemen yanda…

Farmasi Ailesine Katılın

Dilerseniz, Farmasi Ekim kataloğu nu inceleyerek de tüm ürünler arasında hoş bir gezinti yapabilirsiniz.  Yanı sıra Farmasi sizlere mükemmel bir ek iş fırsatı sunuyor. Kim olursanız olun yeter ki 18 yaşını doldurmuş olun… Şimdilerde öğrenciler, ev hanımları, emekliler, öğretmenler, doktorlar, mühendisler bile Farmasi danışmanı olarak kazancına kazanç katıyor.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir