Farmasi Artliner

Farmasi Artliner ; Kadınlara mikrofon uzatarak ‘ makyaj konusunda zorlandığınız en büyük nokta nedir’ diye sorduğunuzda kesinlikle alacağınız cevap ‘gözlere eyeliner çizgisi çekmek’ olacaktır. Kimbilir kaç kadın evden çıkmadan önceki dakikalarda hazırlık aşamasında eyeliner çekerken kullandığı kalemlere lanet okumuştur bilemezsiniz. Zira makyaj yaparken; ruj sürmek, allık sürmek, pudra ya da fondöten sürmek kolaydır ama mahir bir şekilde her iki göze eş değer kalınlıkta ve simetrik çizgiler çizmek yıllardır makyaj yapan kadınların bile en çok zorlandığı işlemlerdendir.

Elbette fondöten kullanmaktan allık sürmeye kadar birçok makyaj eyleminin püf noktası vardır ama eyeliner çizgisi çekmek yıllar yılı uğraşsanız ve el alışkanlığı edinseniz dahi yine zor, yine de zor gelen eylemlerden. Bu yüzden kadınlar, eyeliner çizgisi çekmek icat oldu olalı, mertlik bozuldu şeklinde bile düşünebiliyor makyaj konusunda ama üzülmeyin. Zira şimdilerde Farmasi Artliner adında büyülü bir kalem icat oldu ve bu konuda bir çok kadın saniyeler içinde gözlerine hem asimetrik, hem de  aynı kalınlıkta çizgiler çekebiliyor.

Hem Ekonomik Hem de Çok Kaliteli

Farmasi Artliner göz kalemi harika bir tasarıma sahip ve muadili örneklerinde çok daha pahalı fiyatlarda satılan markalarla kalite ve kullanım kolaylığı konusunda yarışacak niteliklerdedir. Farmasi Artliner ile göz makyajlarında  çekici, iddialı ve seksi çizgileri gözlerinizde bilin! … Bu sayede dilediğiniz kadar özgür çizgiler yaratabileceğiniz gibi dilediğiniz seksapelitede bakışlara sahip olabilirsiniz.  Artliner’ın ucu sünger şeklinde ve kalem formatındaki bu sünger uçlu ürünü uygulamasıysa çok kolay.  Hiçbir zaman gözlerinize düzgün bir şekilde eyeliner çizgisi çekemiyorsanız dahi Artliner sayesinde muhteşem eyeliner çizgileri çekebilirsiniz.

Farmasi Artliner İle Göz Çizgisi Çekmek Çok Kolay

Çünkü kalın ucu sayesinde kolayca göz çizgileri çekebilir ve kesintisiz yoğun siyah çizgi keyfi yaratabilirsiniz gözlerinizde. Tüm uygulamalar da yetecek olan tek uç, size uzun süre yeterli gelecektir. Hatta Farmasi Artliner i farların üzerine bile çekebileceksiniz bu şekilde. Farmasi Kasım kataloğu nda yer alan bu ürünü indirimli fyatıyla sakın kaçırmayın. Hatta tüm Farmasi ürünlerine % 40  ve 30 indirimli sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanızı tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir