Farmasi Skandal Kadın Parfümü

Farmasi Skandal Kadın Parfümü ; Onlar gibisi yoktur bu dünyada. Doğallığını tabiattaki çiçeklerden ve meyvelerden alan o büyülü kokulardan söz ediyoruz elbette. Eğer siz de çiçeksi ve meyveli koku aşıklısıysanız kesinlikle Farmasi Scandal kadın parfümü nü denemenizi öneririz.  Kalıcılık, yüksek çekim gücü, alışılmışın dışında farklı dip notaları bulabileceğiniz bu ürünle siz de geçtiğiniz yerlere unutulmaz bir imza bırakabilirsiniz.

 

 Farmasi Skandal Kadın Parfümünün İçinde Neler Var?

Üst notalarda yasemin bulunan Farmasi Skandal Kadın Parfümü ayrıca orkide, kayısı ve siyah frenk üzümü de içeriyor. Yanı sıra zenginleştirilmiş formülünde kalp notasında portakal çiçeği, heliotrop, tatı bal var. Sadece bu kadar da değil.  Dip notalarda Endonezya paçulisi, aselbent ve vanilya yer alıyor. Bu çeşitlilikse parfümü eşsiz ve kalıcı kılan en özel yanlardan…

Siz de takdir edeceksiniz ki bu denli zengin esansın ve bu kadar farklı notanın bir araya gelmesiyle ortaya enfes ve oldukça alışılmamış bir parfüm çıkıyor. Geçtiğiniz her yerde kokunuzla bir iz bırakacağınızdan ve her koklayanın hakkınızda her şeyi merak edeceğinden de emin olabilirsiniz. Ayrıca kullanmaya başladıktan sonra da sıklıkla etraftakilerin ‘parfümünüz ne’ diye sormasına da hazırlıklı olun deriz.

 

Unutulmaz Ve Özgün Parfüm Kokusu Farmasi Skandal Kadın Parfümünde

Bu parfümün temelini oluşturan en özel yanı nedir derseniz kesinlikle cevabımız üst notalarda yer alan orkide, kayısı ve renk siyah frenk üzümü olacaktır.  Kalp notasındaki portakal çiçeği parfümü ise olaya tazelik katan yanıdır. Parfümü en tatlı kılan özelliği ise kesinlikle bal noktası.Ürünün içerdiği aselbent vanilya bu konunun sıcaklığını yükseltirken,  ürünü kalıcı da kılmakta…

Şayet iddialı olmayı seven bir kadınsanız Farmasi Skandal Kadın Parfümü tam size göre. Koku ve parfüm kullanımında özgün ürünlere değer veriyor ve tuvalet aynanızın önünde ya da çantanızda sıklıkla bu tarz ürünlere yer vermekten hoşlanıyorsanız Farmasi Skandal Kadın Parfümü kesinlikle bundan böyle bir numaralı favoriniz olacaktır. Ayrıca bu ürün Kasım ayına özel fiyatıyla sadece %50 indirimli parfüm skalasında ve 116tl yerine sadece 57.99tl. Yanı sıra yanında satılan Skandal Rollon ise 21tl yerine yalnızca 10.50tl indirimli.  Bu ürüne ve diğer tüm ürünlere  %30 %40 daha indirimli sahip olmak için Farmasi kayıt işlemini oluşturmalı ve farmasi üyelik formu nu doldurmalısınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir