Farmasi Coctail Kadın Parfümü

Farmasi Coctail Kadın Parfümü ; Parfümlerimiz bizlerin imzası gibidir adeta. Karakterimiz hakkında etrafa sırlar veren kışkırtıcı kokularla hakkımızdakileri merak eden insanlar sorularına cevap alır. Ayrıca geçtiğimiz her yerde de kendimizden bir iz bırakırız gusto ve beğenimizi yansıyan parfümlerle. Oryantal kokulu parfümlerden tutunda baharatlı, sabun ya da çiçek kokulu parfümler farklı karakterleri süslerken mevsimin hatta günün her saatine bile farklı vurgular koyarak misafir olur tenimizde. Ama gelin görün ki her birimizin parfüm koleksiyonunda mutlaka bahar aylarına yakışan hafif,  taze, ferah ve çiçeksi bir koku bulunuyordur illa.

Farmasi Coctail kadın parfümü de tam da bu tarz ilkbahar – sonbahar aylarına cevap veren kokulardandır. Çiçeksi kokulu bu ürün, adeta içeklerden oluşmuş bir bahçeyi bedeninize taşıyor. Asla unutulmayacak ve akılda kalacak üst ve alt notaları benliğinize sunacak olan Farmasi Coctail kadın parfümü sizi sizden edecek kısacası güzel kokusuyla.

Üst notalarda natürel ve ahenkli çiçekler bulunan kokuda, mandalina, frezya yer alırken, kalp notasında ise menekşe ve gül kokuları mevcut. Dip notaları soracak olursanız,  odunsu kokuların sıcaklığını ve mis gibi vanilya kokusunu hemen fark edebileceksiniz.

Aşka Yürüyen Cesur Kadınlar İçin Uygun Esanslar Farmasi Coctail Kadın Parfümünde!

Bu tanımıyla duygusal bir kompozisyon çizen Farmasi Coctail kadın parfümü doludizgin aşk yaşamaktan korkmayan cesur kadınlar için tasarlanmış adeta. Farmasi kokteyl kadın parfümü nü tabiatın dört bir yanından toplanmış harika nüveleriyle siz de teninizde hissetmekten büyük bir zevk duyacaksınız kesinlikle. Ayrıca bu parfümü her yaştan kadın zevk ve beğeniyle kullanabilir. Ruhunuzdan teninize kadar farklı bir tazelik, freshlik katarak bünyenize neşe getirecek olan bu parfümden var geçemeyeceksiniz kesinlikle.

Hafif Ve Kalıcı Farmasi Coctail Kadın Parfümü

İster bir teenager olun, isterseniz de hem orta yaşta bir kadın… Farmasi Coctail kadın parfümü sizi uçurup götürecek kesinlikle. Formülüyle hafifliğinin yanı sıra her zaman kalıcı etkilere sahip olan bu ürünü hem gündüz, hem de gece davetlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

mis gibi vanilya kokusu, ayrıca üst notalardaki şeftali, mandalina kokusu size kendinizi temiz, taze ve dinamik hissettirecek. Ayrıca online olarak güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik  formu nu doldurarak katalogtaki tüm ürünlere %30 %40 daha indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir