Farmasi Yeni Yıla Mat mı Yoksa Parlak Işıltılı Dudaklarla mı Girmek İsterdiniz?

Yeni Yıla Mat mı Yoksa Parlak Işıltılı Dudaklarla mı Girmek İsterdiniz? ;  bayanların en etkileyici yönleri yüz ifadelerini de top noktada vurgulu kılan kıvrımlı ve dolgun dudaklarıdır kuşkusuz. İşte Tanrının size verdiği bu ilahi güzelliği ise dilerseniz en etkili silahınız haline getirebilirsiniz. Elbette ki bir parça renk ve dolgun efektler yaratacak olan rujlarla dudaklarımızda küçük hileler yapmaktan kimseye bir zarar gelmeyecektir. İşte bu anlamda ise sizlere en efektif çözümleri Farmasi Velvet mat likit ruj sunacaktır.

Bu sahada kullanılabilecek iki temel  segment var.

1 – mat rujlar

2 – likit rujlar

Farmasi Velvet mat likit ruj serisinde ise bu ki özelliği aynı anda bulabileceksiniz ve bu sizi çok daha mutlu edecek. Likit rujlar iyidir hoştur ama gün tamamlanmadan 1 – 2 saat içinde dudaklarınızdan akar ve sizi tek eder çabucak. Mat rujlar isesize her zaman aradığınız ışıltıyı sunamadığından uzun kullanımlarda sıkıcı bir öğeye dönüşebilir. Bu iki sıkıntılı durumu yaşamamak adına ise Farmasi Velvet mat likit ruj ürününü çözüm yolu olarak kullanabilirsiniz.

Özellikle de likit ve mat rujların sahip olduğu ağır, kalın ve kurutucu etkilerden sıkıldıysanız  bunu yapmalısınız

Üstün Hafiflik Farmasi Velvet Mat Likit Ruj Serisinde

Farmasi Velvet mat likit ruj  serisi sizlere tüy gibi hafif bir matlık imkanı sunacaktır. Ayrıca serinin içinde yer alan zengin renk çeşidi, canlı pigmentler ve üstün göz alıcı tonlar da cabası.

 

  1.  pembeye
  2.  bordo
  3.  koyu kahve
  4. gül kurusu

gibi tonlar içinde aradığınız tüm renkleri bulabilirsiniz. Gün boyu dirençli kalıcılığa sahip güçlü ruj etkileriyse sizi çok mutlu edecektir. Ayrıca rujun incecik yapısı da dudaklarınızda yapış yapış durmayacak ve ağır – hantal ruj tiplerinden çok daha hafif etki yaratacaktır. Kısacası Farmasi Velvet mat likit ruj ile yumuşacık dudaklar sizler diyebiliriz.

Hafif Ve Kalıcı Ruj Etkisi

Hafif yapısı, zengin pigmentler, nemlendirici özellikl Farmasi Velvet mat likit ruj da bulabilecğeiniz sadece birkaç olumlu etken. Örtücülüğü yüksek olan bu rujun keskin kırmızı tonlarını yaklaşan yılbaşı gecesi yeni yıl etkinliğinde de keyifle kullanabilirsiniz. Tek katta istediğiniz kapatıcılığı sunan bu ürünü özel ince aplikatörü sayesinde kolayca sürebilirsiniz. Tüm Farmasi ürünlerine indirimi sahip olmak için yan tarafta  bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir