Farmasi Dudak Nemlendirici

Farmasi Dudak Nemlendiricisi ; Dudak nemlendiricisi kullanmayan ve bu konuyu göz ardı eden bir kadınsanız çok özel bir uygulamayı kaçırıyor olabilirsiniz. Zira bakımlı dudakların sırrı nemlendirilmiş dudaklardan geçer. Şayet ve ölü derilerden arındırılmış bir dudak bakımı uygulaması yapmıyorsanız özellikle sıcakların bastırdığı yaz aylarında ya da soğukların bastırdığı kış aylarında çok hazırlıksız yakalanabilir ve çatlaklarla dolu soyulmuş dudaklarla baş başa kalabilirsiniz.

Ayrıca kullandığınız rujların daha kalıcı olması, dudak çizgilerinin pürüzsüz görünümü için nemlendirici atlanılmamalıdır. Özellikle Sonbahar aylarıyla beraber soğukların bastırmasıyla dudaklarda beliren hassasiyet de kendini gösterir. Değişen hava şartlarının etkileşimi de özellikle yüzümüzde her zaman açıkta ve korunmasız bölgede kalan dudaklarda hissedilir. Bu arada dudaklarda ihtiyaç duyulan nem oranı da kendini iyiden iyiye gösterir. Dudak nemlendiricileri ise böyle durumlarda büyük bir kurtarıcıya dönüşmekte… Dudaklarınız sıcak ve soğuk havalarda Farmasi dudak nemlendiricisi ile aradığı neme kavuşacaktır.

Farmasi Dudak Nemlendiricisi Nasıl Kullanılır?

Öncelikle dudak kalemi ile dudak çizginizi ve içini kalem ile boyayarak dudaklarını belirginleştirmelisiniz. Ardından Üzerine Farmasi ruj formda dudak nemlendiricisini uygulayın.
Farmasi dudak nemlendiricisi ile dudaklarda pürüzsüz bir görünüm oluşur. Aynı zamanda da rujunuz dudaklarda uzun ve kalıcı bir ifadeye bürünür. Ayrıca nemlendirici sayesinde dudak çizgiler için baz kapatışına kavuştuğundan dudaklar pürüzsüz ve ipeksi bir ifade kazanır.

Neden Farmasi Dudak Nemlendiricisi?

Kısacası dudaklarınızda hem mükemmel bir baz ürünü kapatıcılığı hem de nemlendiricili sağlık etkileri görmek istiyorsanız bu ürün tam da size göre. Dudaklarınızın mevcut nemini koruyan ve daha da besleyen bu ürünü sayfalarımızdan sipariş edebilirsiniz. Ayrıca günlük haricen kullanabileceğiniz bir üründür. Farmasi dudak nemlendiricisi şeffaf bir formdadır. Hem tek başına, hem de ruj öncesi uygulanabilir.  Parlak rujlarla birlikte dahi kullanılabilir. Ayrıca mat rujlarla da mixlenebilir.  Mat ve likit rujların kalıcılığını arttıran bir üründür.  Kullandığınız rujların dudak çizgilerine dolmasını engeller.  Kullandığınız rujların ve dudak kalemlerinin kayganlığını ve sürüm kolaylığını arttırır.  Bu ve diğer Farmasi ürünlerini %30 ila 40 daha indirimli fiyatlara satın almak için yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir