Farmasi Dudakları Kurutmayan BB Ruj Yumuşak Ve Mat Renklerle Sizlerle

Farmasi BB serisini hem krem hem de ruj çeşitliliğiyle kullanıcılarını çok memnun kılıyor. Ebette bu ürünü birçok kadın gibi siz de duymuşsunuzdur. Bu ünlü bir marka, BB gözaltı kapatıcısından BB ruju na kadar son zamanlarda Farmasi kullanıcıları tarafından büyük bir rağbet görüyor. Elbette BB ruj serisinde birbirinden çekici birçok renk onu bulunuyor ama serinin en popüler renklerinden de biri 01 pure bb mat ruj.

En güzel niteliği ise dondurucu soğuklar yaşadığımız şu günlerde dondurucu soğuklarla mücadele eden dudaklarımızı özel olarak geliştirilmiş formülü ile kurutmadan koruması ve yumuşacık matlığı ile renklendirmesi.  Ayrıca kullandığınız anda soğuklarda çatlaklarla birlikte meydana çıkan dudak çizgilerinin görünümünü düzgünleştirmesidir.  Farmasi BB Ruj Zengin içeriğiyle yaşlanma karşıtı özellikleri de içinde taşıyor. Dudaklarda oluşan ince çatlakların ve dudak kenarlarındaki ince kırışıklıkların oluşumunu engellemek oluyor.  Güneş koruma faktörü de cabası.

 

Farmasi BB Ruj İçinde SPF Yok

En güzel haber de Farmasi BB RUJ çeşitlerinin içinde SPF olmaması. Bu güzel özelliklere sahip olan sağlıklı ruj çeşidini gece ya da gündüz istediğiniz ambiyansta kullanma özgürlüğüne sahipsiniz. Doğal yapısı dudakları ipeksi bir görünüme bürüyen dokusuyla en ağır makyajla ya da en hafif nüde makyajla da son derece uyumlu bir duru ifadesi var. Ambalajı ise çok şık… Bebe mavisi tonlarındaki capcanlı mavi ambalajı, kış aylarında bile insanın içini ısıtacak sempatik renklerden oluşuyor.  Farmasi’nin klasik BB kremlerinde olduğu gibi mavi bir ambalaja sahip.

Her türlü göz makyajıyla uyum sağlayabilecek olan bu ruj çeşitliliğini dilerseniz ’sür ve çok’ hızında kullanabileceğiniz klasik bir eyeliner birlikte de düşünmeden ve pratikçe kullanabilirsiniz.  Sürümü ise dengeli ve besleyici yağ oranıyla oldukça pratik.

 

Piyasada Bulabileceğiniz Rujlardan Çok Daha Kaliteli Ve Sorunsuz

Bilenler bilir… Ne yazık ki likit rujlar da olduğu kadar, mat rujların da sürüldüklerinde kendi içlerinde yaşattığı bazı sorunlar mevcut Örneğin bunlardan biri de mat rujların dudaklarda yarattığı aşırı kuruluk etkilerinden biridir. Zira mat rujlar aşırı parlama yapmaması gerekliliğinden aşırı yağ değeri içerememekte. Aksine Farmasi BB Ruj dudaklarda mat ifadesiyle nemli bir duruş sergilerken dudaklarda da pütürlenmeden kurutma yapmıyor. Kalıcılık süresi ize minimum 3 saat… Bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine yandaki Farmasi üyelik formu nu doldurarak %30, 40 daha ucuza sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir