Farmasi Velvet Mat Likit Ruj İle Kış Mevsiminde Bile Capcanlı Sağlıklı Dudaklar

Biz kadınlar makyajsız yapmıyor ve güne dahi makyajsız başlayamıyor olsak da elbetteki makyaj detayları konusunda bazı seçici yanlarımız hatta müşkülpesentliklerimiz olmuyor değil.  Söz gelimi kimilerimiz kremsi allık, far gibi ürünlerden hoşlanabiliyorken, kimilerimiz ise toz ürünlerden; toz allık, toz pudra ya da toz göz farı şeklindeki karışımlara yönelerek seçiciliğimizi sürdürebiliyoruz. Öte yandan rujlar konusunda ise çoğumuzun ortak derdi aynıdır. Nedir bu diye soracak olursanız, mat rujların dudaklarımızda kuruyarak kalması ve likit rujlarınsa kış mevsimi için pek uygun olmamaları ve iki de bir de dudaklarımızın akıp gitmesidir. Oysaki Farmasi buna harika bir çare bulmuş durumda ve Farmasi Velvet Mat Likkit Ruj serisiyle kuruyan ya da akan ruj çeşitliliğine üstün bir çare üretmiştir.

 

Farmasi Velvet Mat Likkit Ruj İle Dudaklarda Ne Ağırlık Ne de Akışkanlık Yok!

Likit mat rujların ağır kalın ve yapışıp kalan o hantal ifadesi, ya da likit rujların yağ gibi dudaklardan süzülmesi sorununu size yaşatmayacak olan yegane ürün Farmasi Velvet mat likit ruj serisidir. Dudaklarınızda tüy gibi duracak ve güzel bir matlık kazandıracak olan bu üründe göz alıcı renkler sizi bekliyor. Gül kurusu, bordo, pembe toprak ve  kahve tonları, göz alıcı kırmızılar, vişne  şeftali tonları Farmasi Velvet mat likit ruj serisinde sizi çağırıyor. Üstelik de gün boyu kalıcı olan bu ürünlerde incecik  bir doku mevcut. Böylelikle de dudaklarınız hantal rujlar yerine hava alabilen sağlıklı bir ifadeye bürünüyor.

 

Hafif Ruj Dokusu Ve Örtücü Pigmentasyon

Hafif dokusu, dudaklara kolayca yayılarak sürülümü,  capcanlı renkleri ve zengin pigmentleri ile yaz – kış dudaklarınıza dudaklarınızı kurutmadan sağlıklı bir yapı kazandıracaktır.  Örtücülüğü yüksek olan Farmasi Velvet Mat Likit Ruj opak görünümüyle dudaklarda maksimum etkileyici bir hava yaratır.
Ayrıca tek katta dahi aradığınız rengi ve kapatıcılığı dudaklarınıza kazandıracak olan bu ürünü ekonomik bir şekilde uzun zaman kullanabilirsiniz. İçine bulunan özel ve ince aplikatörü sayesinde fırça ya da dudak kalemi ile sürme kolaylığı da yaşayabilirsiniz.  Bu ürüne ve diğer Farmas ürünlerine  %30 ila 40 daha indirimli sahip olmak için yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir