Time Locker Makyaj Sabitleyici Sprey

Yaz aylarında yüzümüzde yağ tabakası halinde biriken ter ve nem, makyajımızı ağır bir kalıp gibi yüzümüzden akıtırken, kışınsa soğuk hava  etkileri, yağmur, kar, çamur gibi olumsuzluklar yüzümüzde makyaj tutmayı imkansız bir hale getirebiliyor. Oysaki mevsim yaz da olsa, kış da olsa yüzünüzde sonsuza dek makyaj tutmanızda size yardımcı olacak ve bu konuda önemli bir rol oynayacak olan harika ürünler var. Bu ürünlerin başta gelenlerinden biri de Farmasi Time Locker Makyaj Sabitleyici Sprey

Sihirli Makyaj Spreyi

Adeta sihirli bir ürün gibi yüzünüze sadece sıkarak kullnabilecğeiniz bu sprey sayesinde makyajınız yüzünüze sabitlenecek ve gün boyu yüzünüzde kalacaktır. Gün içinde oradan oraya koşuşturmalar, iş yerindeki toplantılar, ofis dışındaki işleriniz, cadde – sokak ya da sosyal yaşam şıklığı veya akşam katılacağınız davet derken tekrar tekrar yüzünüzde makyaj işlemiyle uğraşmanıza da gerek kalmayacak böylelikle.

Şayet bir çok kadın gibi siz de ten makyajlarının yüzünüzde kalıp gibi ağır ve mat durmasından şikayetçiyseniz Farmasi Time Locker Makyaj Sabitleyici Sprey en iyi yardımcınız olacaktır. Bu ürünü birkaç adımda kullanabilirsiniz. Örneğin Farmasi Time Locker makyaj sabitleyici spreyi makyajdan önce cildinize sıkarak cildinizi makyaja hazırlayabilirsiniz. Ya da isterseniz makyaj süngerinize veya fırçanıza sıkarak fondöten ya da pudra gibi ten ürünlerinizi sürme aşamasında da kullanabilirsiniz. Diğer bir formül olarak da dilerseniz tüm makyajınızı yaptıktan sonra  son noktayı koymak üzere bu ürünü güzelce yüzünüze sıkabilirsiniz.

Her Daim Taze Ve Sabit Makyaj İfadesi

Böylelikle Time Locker Makyaj Sabitleyici Sprey Yüzünüzde makyajı sabitleyerek canlandırıcı bir etki bırakacaktır. Farmasi Time Locker makyaj sabitleyici spreyi dilerseniz çantanızda taşıyarak gün içinde kullanabilir ya da tuvalet aynanızın üzerinde bırakarak evden çıkmadan son bir dokunuş olarak yüzünüze sıkabilirsiniz.  Time Locker Makyaj Sabitleyici Spreyi her sıktığınızda yeni yapılmış bir makyaj görüntüsü ve yüzünüzde taze bir ifade yaratacaktır.

Time Locker Makyaj Sabitleyici Sprey e ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha ucuza sahip olmak için yan tarafta bulunan Farmasi üyelik ya da Farmasi girişimcilik formu nu doldurabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir