Farmasi Gaucho After Shave Balm Serisinde Görülmemiş İndirim!

 

Gaucho’nun erkeklere özel tasarladığı karizmatik kokusu artık tıraş sonrası kullanımlarınız için yumuşacık balm formunda üretildi. Allantoin içeren bu ürün ciltteki hücre yenilenmesini sağlarken aynı zamanda da sorunlu ve zayıf ciltlerde cilt onarımını sağlıyor. Cildin kolajen dokusunu desteklerken, elastikiyetini de koruyor. Sadece bu kadar da değil…  Cildi yumuşatırken özellikle de hassas ciltli erkekler için adeta bir kabusa dönüşen sakal tıraşı dehşetini soft ve yumuşacık bitişiyle harika bir seramoniye dönüştürüyor.

Her erkeğe daha genç, yakışıklı, cool ve temiz bir görünüm sağlayan tıraş kavramı bu ürünle adeta erkeklere level atlatıyor.  Pürüzsüz bir tıraş, nemli ve yumuşak bir cilt keyfi için Farmasi Gaucho After Shave Balm ürünüyle tıraş olacağınız sabahları iple çekeceksiniz. Tıraş esnasında ve sonrasında oluşabilecek yaralanma ve tahriş olaylarına son vererek kökünden bir çözüm sunacak olan bu balm ürünüyle acılarınız son buluyor.

 

Hassas Tenlilere Extra Nemlendiricili %100 Tıraş Sonrası Bakımı Farmasi Gaucho After Shave Balm

Islak ya da kuru tıraş eylemi %100 teni kurutarak tahriş ettiren eylemlerdendir. Bu oluşumun en kötü sonucu da kıl köklerinin yaşadığı travma sonucu kıl dönmeleri ve iltihaplara dönüşmesidir. Tıraşsız olarak toplumda gezen bir erkek bu haliyle kabul görmeyeceği gibi şüphesiz iş yerinde de bu görünümüyle hoş karşılanmayacaktır. İşte özellikle hassas ciltli erkekler bu tarz kabuslarla toplumumuzda sürekli olarak karşı karşıya kalmakta. Bu yanlış akışın sonucunda ne yazık ki hassas tenli bir çok erkek yanlışa yanlışla giderek bir de tıraş sonrası yüzüne hijyen sağlamak adına alkollü kolonyalardan ya da after shavlerden kullanmaktadır.

Bu da cilde yapılabilecek en büyük işkencelerden biridir. Her gün ya da gün aşırı tıraş olan bir erkekseniz, cildinizin alt tabakasındaki ölü deri tabakası temizlenirken diğer yandan da cildin üst kısmındaki deri tabakası zamanla sertleşerek matlaşır. Bunun sonucunda günden güne zayıflayan cilt kızarıklıklara, kıl dönmesiyle, pullanma ve aknelerle mücadeleye başlar. Bu gibi cilt çöküşleriyle karşılaşmamak için her şeyden önce cilt tipinize uygun ürünleri düzenli olarak kullanmalısınız. Örneğin Farmasi Gaucho After Shave Balm gibi hassas ciltler özel tasarlanmış bir ürün seçtiğinizde, cildinize kaybettiği nemi kazandırırken teninizi pürüzsüz yapar ve sağladığı yumuşacık bakım etkileriyle tıraş sonrası acılarınıza son verir.  Kısacası yukarıda saydığımız negatif tıraş etlkileriyle karşılaşmak istemiyorsanız kesinlikle alkollü after-shave’ler yerine Farmasi Gaucho After Shave Balm gibi  alkolsüz nemlendiricilerden kullanmanızı öneririz.

Gaucho Deo Roll-On For Men

Farmasi Deo Roll On  ile ter kokusuna  son! …  24 saate varan etkin korumayı bu üründe bulabilirsiniz.

Gaucho EDP For Men Erkek Parfümü

Bergamot, kakule, fesleğen, ananas, mandalina ve menekşe yaprakları senteziyle tasarlanan bu eşsiz erkek parfümü ile eşsiz bir erkek olduğunuzu vurgulayabilirsiniz.  Gücünü yeşilden alan notalar, kalp notasında; Lavanta, ıtır, karanfil ve adaçayıyla aromalandırılmış. Alt notalarında ise odunsu kokular barındıran Gaucho erkek parfümü sizi olduğunuzdan daha da güçlü bir imaja bürüyecektir. Üstelik de yeni yıla özel indirimli fiyatını sayfalarımızda gördüğünüzde gördüğüklerinize inanamayacak ve hemen almak isteyeceksiniz. Bu ürüne ve diğer tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir