Farmasi Masaj Yağı İle Kışa Özel Dinçlik

Yorucu ve stresli bir günün ardından ne yapmayı tercih ederdiniz? Kiminiz sıcak bir banyo almayı, kiminiz eve kapağı atarak sıcacık bir kahve kupasını kapmayı, kimileri ise tv karşısında battaniyenize sarılarak mışıl mışıl uyumayı kendiniz için planlayabilirsiniz. Ama ne yazık ki bazen ne yaparsak yapalım bunlar yeterli gelmeyebilir.  Bu gibi zamanlarda insan,  bedenen önce psikolojik ve sonrasında ise kan dolaşımının hızlandırılmasıyla fiziksel olarak rahatlamak isterken, maddi ve manevi bir rahatlık arayışında olabilir.  İşte bu gibi zamanlarda yapılması gereken doğru ve yeterli bir masaj uygulaması olabilir.

Masaj; vücudu dinlendirerek rahatlatan aynı zamanda da psikolojiyi düzelten bir uygulamadır. Uzak doğudan tüm dünyaya miras kalan bu uygulama sayesinde siz de evde aromatik yağlar aracılığıyla masrafsızca stres ve yorgunluğunuzdan arınabilirsiniz. Elbette ki yeni Farmasi Masaj Yağı seti ürünleriyle.

Yeni Farmasi Masaj Yağı Setini Tanıyalım

Tantric Farmasi Masaj Yağı
Biberiye yağı, Meadowfoam Yağı, Çörekotu Yağı, Tatlı Badem Yağı, Hint Tantrası extratlı bu ürünle siz de duş sonrası inanılmaz bir rahatlığa kavuşabilirsiniz.

Aromatherapy Farmasi Masaj Yağı
Greyfurt, Aynısefa Yağı, Yulaf Yağı, Ylang Ylang Yağı, Vitamin E karışımından oluşan bu ürün Zihinsel ve bedensel uyarıları sayesinde sizi stresinizden arındıracaktır.

Ayurvedic Farmasi Masaj Yağı
Aloe Vera, Jojoba Yağı, Zeytinyağı, Kayısı Çekirdeği Yağı, Vitamin E karışımı bu ürünle de kendinizi ultra dinç ve canlı hissetmemeniz mümkün olmayacaktır.

Farmasi Masaj Yağı Nasıl Kullanılır?

Benzersiz kokuları ile huzur verecek karışımları ile bu yağları ince bir tabaka halinde dairesel hareketlerle cildinize yaymanız yeterlidir. Dr. C. Tuna Aromaterapi Masaj Yağı, içerdiği zengin yağ içeriğiyle sizi kısa sürede rahatlatır. Kasları ve  kas içerisinde bulunan sinirleri ve hücreleri gevşeten bu ürün, kokusuyla da kendisini size aşık edecektir.  Zira içerdiği baskın greyfurt kokusuyla enerji k ve dinç hissedeceksiniz.Farmasi Dr. C. Tuna Ayurvedik Masaj Yağı ise biberiye özleriyle gerginliği büyük ölçüde azaltır. Farmasi Dr. C. Tuna Bali Masaj Yağı ise AloeVeralı özelliğiyle sizi maksimum dozda rahatlatır.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir