Farmasi Aloe jel Serisi

Farmasi Aloe jel Serisi sayesinde Tanrı’nın sizlere sunduğu tabiat eczanesinden gelen bitkisel ürünlerle güzelliğinize güzellik, gençliğinize gençlik katabilirsiniz. Elbette her birimiz günden güne yaş alıyor ve cilt elastikiyetimizi kaybediyoruz. Öte yandan hava şartları ve cilt bariyerini zorlaşan aşındırıcı tüm dış etkenler, cildimizin kurumasına kolajen kaybetmesine ya da sürekli olarak hyalütronik asit gibi değerli maddelerin kaybına da neden olmakta. Peki bu gibi ageing durumları için hiçbir şey yapmadan yaşlanmayı mı bekleyeceğiz? Yoksa ilk gördüğümüz cilt bakım ürününe hiç düşünmeden saldıracak mıyız? Elbette her ikisini de yapmak doğru değil. Fakat hiç bir şey yapmadan yaşlanmayı ve cildimizin günden güne bakımsızlaşmasını de izleyecek değiliz.

Öncelikle ağır kimyalallarla yüklü, alkol, SLS, Paraben gibi zararlı maddeler içeren yapay katkılı kozmetik ürünlerinden uzak durmalıyız. Zira bu tarz ürünler cildimize yarar yerine zarar veren ürünlerdir. Fakat tabiat eczanesinden bitkilerle üretilen kozmetik ürünleri cildimize hiçbir zarar vermediği gibi cildi temizlerken cilde nefes aldırır ve cilde kaybettiği nemi sunarak elastikiyetini arttırır. Bu yüzden Farmasi ürünlerinin her birine güvenebilirsiniz. Özellikle de doğal ürünler arayan biriyseniz Farmasi Aloe jel Serisi size bu konuda harika bir yanıt verecektir. Bu seri; kuru,  karma ve yağlı ciltler için harika öneriler sunuyor.

Aloe vera bitkileri tropik coğrafyalarda bulunan içi adeta insan vücudu için sihirli iksir denilecek kadar faydalı sıvıyla dolu olan bir bitki çeşidirdir. Neyseki sukulent / kaktüsgiller ailesinden gelen bu mucizevi bitki ülkemizde de üretilebiliyor. Aloe vera yapraklarının içi kesilip açılan kalın ve etli yapraktan temiz sıvı çıkarılır. Bu renksiz ve mucizevi jel içerisinde;  C, E vitaminleri, folik asit, B1, B2, B3, B6 ve B12 vitaminleri yanı sıra Kalsiyum, magnezyum, çinko, krom, selenyum, sodyum ve potasyum bulunur.

Aloe Vera Ve Mucizeleri

Cildi yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkilere sahip olan Aloe vera bitkisi hassas ciltlerde bulunan kızarıklıkları giderirken, cilde ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral takviyesini sağlar. Cildin rengini açarken, Uv ışınlarına bağlı olarak gelişen güneş lekelerini ve ayrıca çilleri azaltır. Cildin yenileyen özelliklere sahip Aloe vera bitkisi aynı zamanda antibakteriyel ve antiseptik özellik taşır. Farmasi Aloe jel Serisi ürünlerinde %93 oranında Aloe Vera suyu vardır.

Farmasi Aloe jel Serisi Ürünleri

1 – %62 oranında Aloe Vera suyu içeriren zeytinyağı ile zenginleştirilmiş Dr Cevdet Tuna Aloe maske,

2 – hafif formülüyle cildi yormayan ve ağırlık oluşturulmayan, kolay emilen Dr Cevdet Tuna Aloe losyon

3 – cildi sürekli nemli tutan,  cilt yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturan Dr Cevdet Tuna Alo krem

4 – cildi kurutmadan hafif minik granülleri ile cildi çizmeden peeling etkisi yaratırken, Ciltteki ölü deriyi alan Dr Cevdet Tuna peeling bu ürünlerden en etklileridir.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir