Farmasi Çay Ağaçlı BB Krem

 

İnsanlar olarak nasıl ki yüzlerimizin şekli, ten- saç rengimiz ve karakterimiz farklı farklı oluşum ve yaradılışlar içeriyor, elbette cilt tiplerimiz de birbiriyle aynı değil. Kimimiz kuru ve hassaslık gösteren sürekli pullanarak kızaran ya da döküntüler yaşayan ciltlere sahipken, kimilerimiz ise aşırı sebum salgılayan yağlı cilt tiplerine sahiptir. Hatta kimilerimiz ise bu iki tipinin karması ciltlere sahiptir.

Ama hepimizin ortak noktası ise cildimize doğal bir yatıştırıcı ve denge sağlayan natürel ürünler bulmak… Zira kimyasal ve yapay katkılı kozmetik ürünleri cildimize yarardan ziyade zarar verebilmekte… Oysaki şimdilerde Farmasi Çay Ağaçlı BB Krem Var. Bu ürün karmadan yağlıya dönük tüm ciltlerin sebum dengesini düzenliyor ve ve aktif sivilce oluşumunun da önüne geçiyor.

İki Çeşit Farmasi Çay Ağaçlı BB Krem

1 – Açıktan ortaya

2 – ortadan koyuya

olmak üzere iki farklı tonu bulunan bu ürün mat bir dokuya sahip. Ayrıca bitişi pudramsı özelliklerde… Özellikle de yağlı ciltlerin T bölgesinde oluşan sebum dengesizliğini ve yağlanma sorununu yok ediyor. Sorunlu ciltlere sahip olan kadınların çok iyi bildiği gibi sabum dengesizliği yaşayan yağlı ciltli bayanlar gözenek tıkanması ve akne oluşumu yüzünden sıradan fondötenleri ve pudraları kullanamıyor. Zira yağ içeren fondötenler hatta kimi zaman su bazlı olan ürünler bile bu tarz sorun yaşayan bayanların yüzünde kusma ve parlama gibi sorunlar çıkardığından kalıcı olamıyor. Oysaki Farmasi Çay Ağaçlı BB Krem Pudralı bitişi sayesinde cildinizde kusma ve parlama gibi sorunlar çıkarmayacağından gün boyu kalıcılığını sürdürecek bir üründür.

Yağlı Ve Karma Ciltlere Özel Bakım

Yağlı ve karma cilde sahip bir bayansanız, en büyük probleminiz hiç bir ürünün cildinizde tutunamamasıdır. Ayrıca yüzünüzde bütün gün bir kalıp taşıyormuşçasına rahatsız bir durum yaşarsınız.  Oysaki Farmasi Farmasi çay ağaçlı BB krem üstün yatıştırıcılı formülü sayesinde cildinizdeki sebumu dengeler ve aşırı yağlanmanın önüne geçer.  Böylelikle de daha önce hiç tanışmadığınız  gün boyu sürecek olan kusursuz bir matlıkla tanışmış olursunuz. Dermatolojik olarak test edilmiş olan Farmasi Farmasi çay ağaçlı BB krem i bir an önce denemeli ve mucizevi etkisini sizler de yaşamalısınız. Üstelik bu ürüne ve tüm ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir