Farmasi Vücut Spreyi

Farmasi Vücut Spreyi; Vücut spreyleri yaz kış kadınların ve erkeklerin bir çiçek tazeliğinde kokması için harika bir kapı aralıyor. Ağır parfümler, alkolü yüksek derecelerde olmayan vücut spreyleri, günün her saatinde sizlere kullanım avantajı sağlarken hem vücudunuz için, hem de parfüm arayışlarınız için joker tadında  aromatik esans seçenekleri de sunuyor aynı zamanda.

Eğer siz de parfümlere oranla daha hafif kokulardan hoşlanıyorsanız,  ağır parfümler başımı ağrıtıyor diyenlerdenseniz,  Farmasi vücut spreyi serisi sizin için biçilmiş kaftandır. Bu ürün çeşitliliği her zaman  parfümlerden  daha hafif kokuya sahiptir. Ama kalıcıklıklarından da ödün vermezler. En çok da yazın ve bahar aylarında aradığınız tazeliği ve güzel esansları size sunacak olan bu ürünlerle temiz ve çiçeksi kokulara kolayca kavuşabilirsiniz.

Farmasi Angel of Beauty serisinde yer alan vücut spreyleri farklı kokuları ile size yeni bir kapı aralarken çiçeksi ve oryantal kokularıyla da ilginç alternatifler sunuyor.  Portakal çiçeğinin o hoş aromasını ve ferahlığı içinde taşıyan bu ürün aynı zamanda da; mimoza, gül ve vanilya çiçeklerinin zarafetiyle harmanlanmış.

En Sevilen Portakal Çiçeği Aroması Burada!

Portakal çiçeğinin o temiz, ve saf aromasını içine çekmeyi sevenlere şiddetle önerebileceğimiz Farmasi Angel of Beauty, sizi gün boyu taze tutmaya yetecek olan bir ürün. Esansı ısıtarak yumuşatan vanilya ise sıcak bir koku severlere önerilebilecek olan bir alternatife dönüştürüyor bu ürünü.  Yaz kış kullanabileceğiniz bu ürünü dilerseniz gün boyu çantanızda taşıyabileceğiniz gibi dilerseniz de baş ucunuzda duracak olan harika bir eue de toulette ürünü yerine kullanabilirsiniz.%30 %40 daha indirimli fiyatlara satın alma şansı da yakalamış olursunuz.

 

Zengin Vücut Spreyi Çeşitliliği

Angel Of Miracle, Angel Of İnnocense, Angel Of Beauty, Angel Of Darkness, Angel Of JUstice gibi kadın – erkek vücut spreyleri ise  yenilenen serinin devamında yer alan yep yeni ürünlerden… Üstelik bu ürün hemen şimdi sipariş ettiğiniz de 29tl yerine sadece 19.99tl’ye sahip olacağınız bir üründür. Hepsi farklı renk, koku, tür ve aromada olan bu ürünlerle siz de gün boyu kendinizi bulutların üzerindeymişcesine hissedebilirsiniz. Ayrıca Farmasi ailesine katılmak ve tüm ürünlere %30 ila 40 daha indirimli fiyatlara sahip olmak için hemen yanda duran Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir