Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı

Hepimiz güzel ve bakımlı birer kadın olmayı isteriz elbet. Bunun için ufak tefek makyaj hilelerinden yararlandığımızı ya da yüzümüze renk katmak için fondötenden, pudra, allıklardan bronzerlere kadar türlü ürün kullandığımızı da inkar etmiyoruz. Ama bugün sizlere öyle bir üründen söz edeceğiz ki yüzünüzde ki tüm cilt eşitsizliklerini yok edecek ve güzelliğinize gölge düşüren lekelerle savaşta sizi galip getirecek olan bu ürünle aynı zamanda da porselen güzelliğinde bir cilde sahip olacağınızı garanti ederiz.

 

Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı Ne İşe Yarar?

Ne kadar makyaj yaparak yüzümüze renk kazandırsak da elbette bu oldukça zaman alan bir bakım işlemi olmakta… Örneğin cildimizde yer alan lekeleri, çilleri, kızarıklıklar, çatlamış damar görünümleri ve göz morluklarını kapatmak için saatlerimizi harcıyor ve satın aldığımız onlarca ürüne de kucak dolusu para ödüyoruz. Aydınlatıcısından bazına, fondöteninden pudrasına, gölgelendiricisinden, aydınlatıcısına ya da bronzerine kadar kim bilir bu güne dek ne kadar çok para ödemişizdir biz kadınlar. Ama bunları yapmasak da yaptığımız makyaj hiçbir işe yaramıyor ve yüzümüzde kaliteli bir şekilde kendini belli etmiyor yani oturmuyor. Ama size mükemmel bir haberimiz var. Günümüzde oldukça popüler olan porselen bir cilde yani harika bir makyaj zeminine Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı Kullanarak kavuşmanız mümkün.

Aydınlık, tek renge sahip olan,  eşitlenmiş tonlamaya sahip cilt ürününü hatta sizigüneş lekelerinden çillerden ve ufak leke problemlerinden arındıracak kremi Farmasi getiriyor huzurlarınıza.  Cilt tonunuzu bir kaç ton açmak istiyorsanız zeminine Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı size ilaç gibi gelecek.  Düzenli kullanıldığında cilt 2 tona kadar açacak olan bu kremle cildiniz ışıl ışıl parlayacak. B3 vitamini, nar çekirdeği özütleriyle bezeli bu ürün ayrıca serinin devamındaki diğer ürünlerle beraber kullanıldığında cilt tonunda gözle görülür bir aydınlanma saptanmıştır. Örneğin Dr. Cevdet Tuna aydınlatıcı sabun ile yüz yıkandıktan sonra bu krem kullanıldığında istenen etki duble formda kendini göstermiştir.

 

Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Cevdet Tuna aydınlatıcı sabun ile yüz yıkanır ve Farmasi White Correkt Yüz Aydınlatıcısı yüze  sürülerek  homojen şekilde dağıtılır. Renk eşitliği açısından  boyun ve dekolte bölgesine de  sürülmesi önerilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir