Farmasi Ayak Bakım Aksesuarları

Yüz bakımına ya da güzelliğine vücudumuzun ince ve fit görünmesine sık sık dikkat ederiz de maalesef çoğu zaman gün boyu tüm yükümüzü çeken ayaklarımıza ise gereken bakımı yapmayız. Eh bu iş de arada sırada yapılacak olan yumuşatma, nemlendirme ya da manikür işlemleriyle olmaz tabii.  Bu durumda da zamanla kuruyup kalınlaşan ayak tabanları, katman katman kuruyup dökülmüş topuklar, şekli değişmiş tırnaklar bir bakmışız ki ayaklarımızı sarıvermiş.

 

Bir de işin başka bir boyutuna bakalım. Ayda bir ya da 15 günde bir ayak bakımınız için, manikür pedikür işlemleri için tercih ettiğiniz güzellik merkezlerinin yeterince hijyenik olduğundan emin misiniz? Bu merkezlerde sizin de el ve ayaklarınızda kullanılan törpü, kuru deriyi döken ponza taşları ya da ayak törpüleri, makaslar sizden önce yüzlerce kişide de kullanılıyor doğal olarak.  Ve bu aklımıza bile getirmek istemediğimiz durumda da birçok bulaşıcı hastalık ve mikrop, bu materyallerin üzerinde dolaşıyor olabilir öyle değil mi? Gerekli streilizasyon teçhizatının bulunmadığı bir çok güzellik salonu yüzünden yıl da yüzlerce kadının deri yoluyla geçen bir çok hastalığa maruz kaldığını biliyor musunuz? Aslında tüm Farmasi Ayak Bakım Aksesuarları ekipmanını Farmasi sayfalarından kolaylıkla satın alabilir ve evinizde kendi özel eşyalarınız olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 

Profesyonel Farmasi Ayak Bakım Aksesuarları na ulaşmak ve ev konforunda hijyenik bir şekilde kendi ayak bakımınızı yapmak aslında sandığınızdan da kolay. Farmasi ürünlerinden yararlanarak taban derisindeki birikmiş ölü derilerinden kurtulabilir, ev  konforunda pedikür yapabilirsiniz. Bu konuda tek yapmanız gereken bilgisayarınızın başına geçerek sayfalarımızdan online ayak bakım ürünleri alış veriş yapmak olacak.

Farmasi Ayak Bakım Aksesuarları İçinde Neler Var?

1 – Tek taraflı ayak törpüsü
2 – Çift taraflı ayak törpüsü
3 – Tırnak makası
4 – Nemlendirici ayak bakım çorabı

İşte bu profesyonel donanımla mükemmel ayak bakımınızı gerçekleştirebilmeniz mümkün.

 

Evde Profesyonel Ayak Bakımı Nasıl Yapılır?

Öncelikle temiz bir leğene ılıl su koyarak içine Farmasi el – ayak bakım deniz tuzundan katın.  Ayaklarınızı soktuğunuz bu leğenin içinde 2 dakika bekletin ve ovun. Sonrasında ölü derileri temizleyin. Her gün düzenli olarak temizlenmiş ayaklara günlük bakım rutini olarak Dr. Cevdet Tuna nemlendirici ayak kremi eşliğinde masaj işlemi uygulayın.  Ardından özel formüllü Dr. Cevdet Tuna çatlak kremiyle topuklarınızı masaj hareketleriyle nemlendirin.  Son dokunuşta da kötü koku oluşumunu engelleyen ve ferahlatıcı Dr. Cevdet Tuna koku önleyici ayak bakım spreyini ayaklarınıza sıkın. Farmasi tırnak makası, nemlendirici ayak bakım çorabı da ürünler arasında yer alan faydalı ürünlerdendir. Bu sete ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterli olaraktır.

 

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir