Farmasi VFX Strobe Krem Fondöten

Farmasinin yeni ürünü Farmasi VFX Strobe Krem  Fondöten ile tanışın! …

Hd özelliğine sahip olan bu fondöten size piyasada bulabileceğiniz kaliteli bir çok fondötenden daha yoğun kapatıcı etkisi vadediyor. Ürünün kalitesini zaten ilk baktığınızda ambalajından da  anlayabiliyorsunuz. Bu özel tüpü sayesinde kullanım esnasında kayıp yaşamıyorsunuz, bu da uzun vadede kullanabileceğiniz bereketli bir fondötene sahip olacaksınız demek. 30 ml gramajlı bu ürünün 12 ay kullanım ömrü bulunuyor.

Toplamda  5 rengi bulunan Farmasi VFX Strobe Krem  Fondöten in 02 numaralı natural beige olanı orta tenli bayanlar için oldukça uygun soft bitişli renklerden. Yaşlanma karşıtı olan bu ürün; kırışıklık görünümünü düzenlerken yeni yaşlanma izlerinin oluşumunu da engelliyor. SPF 15 olması cilde sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ürünün yüze vuran ışığı yansıtan bir özelliği de var.  Bu sayede cilt karşıdan bakıldığında aydınlık ve parlak görünüyor. Yüzde tabaka halinde durmazken, ağırlık da yapmıyor.

Farmasi VFX Strobe Krem  Fondöten Ne Kadar Kalıcı?

Orta ve yüksek derecede bir kapatıcılığa sahip olan bu ürünün kalıcılık süresi ise 8 saat kadar. Yani sabah evden çıktığınızda sürdüğünüzde tüm gün ofiste, okulda ya da dışarda sizi idare edebiliyor. Ama dilerseniz gün içinde tazeleyerek daha taze ve efektif bir cilt görünümüne ulaşabilirsiniz.

Farmasi VFX Strobe Krem  Fondöten Nasıl Kullanılır?

Kullanım önerisi olarak yüzünüze fırça ile dağıtıp sünger ile yedirdiğinizde ise efektif etkisini daha çok göreceksiniz. Bunu ürün kaybı yaşamamak ve yüzünüzde fırça darbesi yaşamamak adına yapmanızı öneririz. Tanışma fiyatı olarak belirlenen Farmasi VFX Strobe Krem Fondöten İn şu anki fiyatı tamı tamına %55 indirimli…  Bu yüzden bu kampanyalı fiyat armadan ürünü alarak denemenizi öneririz. Yani 55tl yerine sadece 22.90 ödeyeceksiniz. Makyajdan önce kullanabilir ve cildinizi makyaja hazırlayabilirsiniz. Fondöten yerine geçer ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Cilde enerjik bir görünümün yanı sıra ışıltı katar. Hem günlük hem de gece makyajında kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir